- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
válasz
#65675776 #32 üzenetére
PIII ugye 100 vagy 133-as FSB-vel ment, tehát teljesen egyértelmű, hogy ennél gyorsabb modulokat nem tudott kihasználni. A P4 meg ugye 400-as FSB-vel már más tészta volt.
Sztem jelenleg is hasonló a helyzet. Itt vannak az 1066-os és 1333-as FSB-s procik, amikhez elég 1db 1066-os vagy 1333-as modul, de ugye ott a dual channel, ami megduplázza a sávszélességet, és akkor kapásból elég lenne 2db 533-as, vagy 2db 667-es modul az FSB sávszélességének kiszolgálásához, tehát intel vonalon jelenleg egyáltalán nincs kihasználva sztem a ram, és amíg ez nem változik, addig érdemleges gyorsulás nem lesz a DDR3-tól.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
Igazat irtak, nem mondtak velemenyt (h ez rossz lenne), aki meg kevesbe jaratos a temaban ugyis talal felreertenivalot, nem ertem mi nem tetszik neked a cikkben, teny, h magasabbak az idozitesek, ezt kar lenne vitatni.
Szvsz meg mindig sokkal jobban rajtol a ddr3 mint a ddr2, mert mar vannak jol sikerult modulok, melyek orajelben tulszarnyaljak magasan a ddr2-eseket.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest