- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
Aktív témák
-
Ambrosius
tag
válasz
zotyesz01 #269 üzenetére
"Mi a helyzet a videokártyáddal?"
A következő a helyzet: amikor legelőször bevittem akor hosszas könyögésre adtak egy Trident 4 megás kártyát. Ez ugyan nem volt hibás, de csak win98-as driverek voltak hozzá. Ezzel elvoltam illetve el kelllett lennem 16 napig mert időközben kiderült, hogy nekik 14 munkanapra vállalsa a nagyker a garis ügyintézést. Vitatkozás, stb után mivel nem tudnak adni GTS-t, ezért adnak egy savage4-es kártyát (ez jó lett volna, van hozzá win2k-s driver is, persze nem nekik, de a neten van) Ezt tegnap hazavittem, beraktam, a képernyő villog, valami kurzor megy keresztben, elég ilyesztő. Próbáltam mindent, de nem sikerült semmi, másik gépben is ugyanezt produkálta, szóval adtak egy rossz kártyát. Képzelhetitek, mennyire örültem.
Amúgy jövő hét keddre-szerdára kell visszajönnie a kártyámnak, de szerintem meg sem vizsgálták.
Amit mondhatok: ne vegyetek semmi olyan alkatrészt az AMP-ból, ami nélkül nem megy a gép, mert hetekig nem fogod tudni használni a géped, ha valami garanciális probléma van!
Amúgy nem a bolttal van a baj, szerintem a nagyker szívózik velük, de nem tehetnek mást gondolom, mert amúgy nem tudnák ilyen olcsón adni a cuccokat... Keresniük kellene egy normálisabb nagykert, vagy valami szigorúbb feltételekben megálapodniuk velük. Mert ez így gáz és nem csak én panaszkodom, egy srácnak adtak valamit vissza és az átvételi elismervényről szónokolt, meg hogy nem fogja ennyiben hagyni, hogy ennyit késtek a javítással.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest