Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
guest
veterán
Re, megint én.
Hosszas külföldi forumolvasás után a tobbszáz hozzászólás közt kiszúrtam valamit: hűtés a chipsetnek. Gondoltam ezen nem múlik, kipróbáltam, és bevált!!!
Alaphelyzetben 36 fokos volt, de ahogy olvastam 30 felett már nem olyan jó.. nálam 33-34 ig biztonságos, utána fagynak a fent említett alkalmazások.
Szóval úgy néz ki megúszom a dolgot pár hűtővel..
Ettől eltekintve nemrossz alaplap:)
Szóval aki nem 1300-1400as athlon problémákkal küzd, és mégis elszáll a win, az próbálja a hűtéssel! (rev. 4.)
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGÉRKEZTEK + VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (15db) - 2GB (15db) - 512MB (1db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 memória kit - ELADÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME Z590-P
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest