- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
Aktív témák
-
Ambrosius
tag
Mivel nekem rev4-es lapom van, LANos és a Pentacompban vettem, valszínűleg nem a DTK-tól szerezték be. A procit viszont nem ott vettem, szóval nem értem, hogy miért venné vissza egy másik bolt a saját, jól működő alkatrészét egy másik boltban vett gyári hibás alaplap miatt.
Még ha ráfizetek is. Persze tudom hogy rendesek, de ez akkor is marhaság, hiszen tényleg nem biztos, hog menni fog az Xp az alaplapban rendesen, ráadásul szerintem nem is éri meg most XP-t venni. Most gondoljatok bele, a bolt rendes akar lenni, visszaveszik az 1.33-as procimat (sőt, maradhat nálam, amíg meg nem érkezik a megrendelt Xp proci) aztán kiderül, hogy ezzel sem megy az alaplap. Ilyenkor mi van?
Aktív témák
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Milyen joysticket vegyek?
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Star Trek
- Linux Mint
- Amazon Kindle
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 ram kit - INGYEN POSTA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest