Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Netfone
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
Ambrosius
tag
Mivel nekem rev4-es lapom van, LANos és a Pentacompban vettem, valszínűleg nem a DTK-tól szerezték be. A procit viszont nem ott vettem, szóval nem értem, hogy miért venné vissza egy másik bolt a saját, jól működő alkatrészét egy másik boltban vett gyári hibás alaplap miatt.
Még ha ráfizetek is. Persze tudom hogy rendesek, de ez akkor is marhaság, hiszen tényleg nem biztos, hog menni fog az Xp az alaplapban rendesen, ráadásul szerintem nem is éri meg most XP-t venni. Most gondoljatok bele, a bolt rendes akar lenni, visszaveszik az 1.33-as procimat (sőt, maradhat nálam, amíg meg nem érkezik a megrendelt Xp proci) aztán kiderül, hogy ezzel sem megy az alaplap. Ilyenkor mi van?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Direct One (műholdas és online TV)
- ASUS routerek
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pánik a memóriapiacon
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung A16 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi