Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
Hali!
Segítségeteket szeretném kérni. Lehet, hogy beneveznék egy ilyen ECS alaplapba. Ha a pentacompba megveszem akkor mi lesz? -mondjuk nem a kérdéses gyorsabb procikkal használnám (hanem kisebb mint 1GHz), szóval nyugodtan megvehetem igaz?-
Mivel még egy p1 nél vagyok leragadva, ezért valaki két szóban elmondhatná mi a különbség a duron meg a thunderbird között. 900MHz-nél egy ezressel több a thunder. (csak cache különbség van közöttük?)
És a másik a ram, van egy sima, meg egy pc100-as SD ramom most. Ezek mennének a duron ill. thunderbirddel? (a sima gondolom nem esetleg a 100-as?) -a memó mennyin megy? mert a ddr-el 266on nem?-, bár a memo most olcsó; tehát mondjuk megéri-e DDR-eset venni? 128Mb Samsung 5100 (a 256 se sok). És ez akkor 266on megy vagy mi. Kell még egy táp, és már működne a gyorsabb rendszer.
Bocs a sok láma kérdésért, de én még mindig ott tartok, hogy a p1-es rendszer megy 66-helyett 75 ill. 83MHz-en is.
Köszi a válaszokat előre is: Yoshida :)
Aktív témák
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest