- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
weihe
tag
Namármost. Megvettem én is a K7S5A-mat, a 3-as szám szerepel rajta egy kis fehér négyzetben, a PCI slotok felett. A proci csak egy Duron 800, meg a régi, 133-as CAS3-as SDRamjaim (elvileg branded (valami Ramos nevű cégé, ami nevével ellentétben nem mexikói, hanem vmi távolkeleti szutyvadék :) ), de a memóriatesztelő programok Noname-nek ismerik fel) Sajnos ezekre volt perpill lé :() Az is bejött, amit itt valaki valamelyik topikban megemlített, márminthogy nem igazán szereti az aszinkron működést (még a win telepítésnél a lemezellenőrzés sem futott le, kifagyott). Visszavettem 100/100-ra, így megy a dolog, csak épp a hangkártyám nem tudom telepíteni AOpen AW300, Maestro2 chippel, mert elszáll az egész.
És most jön a nagy kérdés: hogy a rákban kell BIOS-t frissíteni ? AMIbiosos gépen eddig nem volt, Awardoson soxor csináltam, de ezen valahogy nem megy. Mindent úgy csinálok, mint ahogy az ECS honlapján le van írva, de nem sikerül :(
Még valami: valaki emlegetett itt egy béta BIOS-t. Ezt hol találom ?
Minden segítséget köszönök !
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest