- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Aktív témák
-
weihe
tag
-
weihe
tag
Jelentem, a csöcsre ugrás az amiflash329 miatt volt, mert a 3.26-os verzióval simán sikerült frissíteni a BIOS-t (official 011016)
-
-
weihe
tag
Namármost. Megvettem én is a K7S5A-mat, a 3-as szám szerepel rajta egy kis fehér négyzetben, a PCI slotok felett. A proci csak egy Duron 800, meg a régi, 133-as CAS3-as SDRamjaim (elvileg branded (valami Ramos nevű cégé, ami nevével ellentétben nem mexikói, hanem vmi távolkeleti szutyvadék :) ), de a memóriatesztelő programok Noname-nek ismerik fel) Sajnos ezekre volt perpill lé :() Az is bejött, amit itt valaki valamelyik topikban megemlített, márminthogy nem igazán szereti az aszinkron működést (még a win telepítésnél a lemezellenőrzés sem futott le, kifagyott). Visszavettem 100/100-ra, így megy a dolog, csak épp a hangkártyám nem tudom telepíteni AOpen AW300, Maestro2 chippel, mert elszáll az egész.
És most jön a nagy kérdés: hogy a rákban kell BIOS-t frissíteni ? AMIbiosos gépen eddig nem volt, Awardoson soxor csináltam, de ezen valahogy nem megy. Mindent úgy csinálok, mint ahogy az ECS honlapján le van írva, de nem sikerül :(
Még valami: valaki emlegetett itt egy béta BIOS-t. Ezt hol találom ?
Minden segítséget köszönök !
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egérpad topik
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest