- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
válasz
#64791808 #105 üzenetére
Hogyne lenne mindentudo !
Latom szeretned megmutatni te vagy az alfahim!
En nem irtam senkire jelzot es nem is neked irtam vissza eloszor is!
Ha jol tudom ez egy topic es mindenki irhat bele,vagy nem ??
Latom rendort jatszol es kiosztod a cedulakat.
Te azt mondod feher en azt mondom fekete!Neked ez a velemenyed nekem az igy van!
Te is csak az atlag felhasznaloi laptopokkal akarsz osszehasonlitani egy Ali-t!Ne felejtsd el en a Dell-t is melleirtam a tobbi laptop meg no comment.
A topic az alirol szol es nem a tobbirol a Ferrarit is hasonlihatjuk a Trabanthoz.
En azt irtam hogy eros es jo laptop es aki nem ezt mondja az .....!
Sajnos HU-ba keves embernek adatik meg hogy legyen Ali gepe a vilagon mashol meg egyre tobben hasznaljak.Miert is vette meg a Dell ezt a rafizetos ceget??
Te tudod mi az az i27 most voltam ott 1067 fos LAN !! Anglia es Europa eggyik legnagyobb ilyen rendezvenye gyere el a kovetkezore es utana beszelgess ilyen gamer dolgokrol ok (kb egyeduli magyakent voltam ott!)
Miket jatszom??Vercsoportom nem erdekelne? Ilyen kerdest?
Passzianszt meg Malmozom!
''''''''Az, hogy Alienware rajongó vagy, az oké. Viszont a ''mindenki hülye, aki nem az'', és a ''mindenkit leszólok, aki nem az'' stílus gáz.''''''''''''''
En nem szoltam le senkit csak sok ember meg nem is latott es nem is hasznalt ali-t!
Oda irjak hogy egy sz.. Clevo es kesz.Hat par tesztben elamulnanak a teljesitmenyen!
En arrol irok altalaban velemenyt amirol tudok is valamit,nem csak a neten olvastam.
Kiprobaltam tetszett a hibai ellenere is jo gepnek tartom ezentul is.Az viszont hogy ossze hasonlitgassuk IBM meg stb gepekkel teljesen ertelmetlen mert nem sokan vannak a sulycsoportjaban.
Az ali megis egy jo ceg mert a Dell nem veletlenul vette meg nem gondolod.Az Ali gamer gepeket gyart es nem atlagfelhasznaloit,te egy trabantot akarsz osszehasonlitani egy ferrarival.
Ha mar olyan nagy laptop szakerto vagy akkor miert hasonlitasz atlag laptopot egy gamerlaptophoz???
Inkabb az Ali-rol kellene irnuk es dupla videokartyarol mint azt hogy fikazzuk egymast!
Van kerdes ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 Lenovo IdeaPad 3 laptop(Újszerü)
- Lenovo Legion Pro 5 i5-14500HX 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA GeForce RTX 4060
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest