- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android dual SIM okostelefonok
- Van másik: újabb béta a One UI 8 startja előtt
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MegalodonS #94 üzenetére
No akkor sorban
1., Ki nem tud olvasni? Én azt kérdeztem, hogy volt-e OLYAN mennyiségű laptop a kezeid közt, hogy szignifikáns véleményt alkothass a minőségükről. Tudod mit jelent ez a szó?
2., Több Alienware notebook landolt már nálam, persze kipróbálás szintig, egy-két napra. Jók, tetszenek, amelyek jók, és nem tetszettek, amelyek nyikorogtak... De erről ki beszél? Jelen két Clevo alapű Alienware laptopról van szó.
3., Mit értessz azalatt, hogy gamer vagy? Miket játszol? Milyen ligákban indulsz?
4., Elnézést, de visszautasítom a nők kinézetének érvelésedbe történő bevonását, irreleváns szánalmas példa
5., Az, hogy Alienware rajongó vagy, az oké. Viszont a ''mindenki hülye, aki nem az'', és a ''mindenkit leszólok, aki nem az'' stílus gáz.
6., Nem mondtam, hogy ne vegyél alienware-t, tehát nem tudom, hogy mire válaszolsz. Én azt mondom, A, erre te mondod, hgoy nem B. Egészségedre.
7., A PC-m illetve laptopom felhasználási módja szintén irreleváns az érvelés során, mint a nő kontra lyuk problémád, nem erről volt szó.
Van kérdés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 Lenovo IdeaPad 3 laptop(Újszerü)
- Lenovo Legion Pro 5 i5-14500HX 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA GeForce RTX 4060
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest