- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Aktív témák
-
Versus
senior tag
A dolog lényege hogy 2D-ben az Ultra 300/600-on megy az üzemi 500/1000 Mhz helyett,így nem szükséges az emelt venti fordulatszám.Szerintem az ötlet nagyon jó,remélem eszükbe jut majd hogy a Ti tulajdonosok is profitálhatnak belőle.Amúgy természetesen van az FX-en hardweres fordulatszám szabályozás,pont úgy ahogy a ''jobb'' GF4-eken is ott figyel jó ideje ez a feature! Sőt csendben megjegyzem hogy az én ''ős'' GF3-amon is volt ilyen.
Amennyiben a kártya ennek a hibának köszönhetően megfekszik természetesen garanciális,nem tudom ki állította hivatalosan hogy erre az esetre nem érvényes a garancia,de pl. a fogyasztóvédelemnél 5 perc alatt bukná a kereskedő az esetet.Sőt! Ez bizony érvényes a túlhúzásra is ,ugyanis egyrészt nem fogják venni a fáradtságot arra hogy komoly műszaki háttér bevonásával ''lebuktassanak'' ,másrészt a kártyák úgy vannak készítve hogy előbb fagynak mint sülnek! :) Ha nem így lenne akkor elég érdekes lenne pl egy deklaráltan overclockra készült VGA kiadása lásd Asus V9820Super Fast Ti4200/4800 3 év garanciával! Amúgy elég sok nvidiás ismerősöm van de még senkinek sem sült meg ilyen kártyája pedig mindenki addig húzza amíg lehet.Nekem detonatorral még problémám nem volt,igaz FX-em sem volt még sőt még csak nem is láttam élőben ilyen darabot de hálás lennék ha feltenné a kezét valaki akinek van ilyen! :)
Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest