- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
''ki tudja, megjelenéskor lehet kiderül hogy a 9600xt-nek 5700ultrának is lőttek''
Azért ezt kétlem. Ha tényleg vetélytársa ezeknek, akkor nem az lesz, hogy lesöpri őket, hanem az, hogy az NVidia és az Ati viharsebesen elkezdenek árat csökkenteni és rögtön nem fog olcsónak tűnni a DeltaChrome :) -
marcee
addikt
''ha bekapcsolva van az aniso filteringje akkor már valószínű hogy teljesen veri pl. 5600ultra-t''
Nagyon utáltam régen is az olyan teszteket, ahol 1600x1200x32-en a TNT2 tudott 3fps-t és a voodoo-n el sem indult, ergo a tnt a kimondhatatlanul gyorsabb. Ne kelljen ilyen trükkökkel keresni azt a beállítást, amitől gyorsabb lesz mint a másik. Én speciel hozzá vagyok szokva, hogy minden képminőségjavító tényezőt kapásból kikapcsolja, mert gyenge a kártyám, és valószínűleg a következővel sem fogom majd eröltetni a 8xAA és a 16xAF beállításokat. Ezt álltalánosságban írtam, én is nagyon várom az s3-at, de szvsz ezek a középkártyák fenti bállításokkal nem futtatják játszható sebességgel napjaink játékait.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- EAFC 25
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ALIENWARE Area-51 R5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest