Aktív témák
-
marcee
addikt
Peat;) #29:
Tudom én, és még csak nem is kötözködni akartam, de vaalhogy beugrottak ezek a régi csúsztatások és van rá esély, hogy ha képességeiben különbözőek a kártyák, akkor azzal dobállózon a nép amit a másik favorittja nem tud, vagy lassabban. Sz'al egyenlő feltételek vagy mi. Mert például az DC meg shader téren tűnik gyengébbnek, az meg nagyon fontos lesz a jövőben.
(tán írtam is, hogy általánosságban beszélek) -
marcee
addikt
''ha bekapcsolva van az aniso filteringje akkor már valószínű hogy teljesen veri pl. 5600ultra-t''
Nagyon utáltam régen is az olyan teszteket, ahol 1600x1200x32-en a TNT2 tudott 3fps-t és a voodoo-n el sem indult, ergo a tnt a kimondhatatlanul gyorsabb. Ne kelljen ilyen trükkökkel keresni azt a beállítást, amitől gyorsabb lesz mint a másik. Én speciel hozzá vagyok szokva, hogy minden képminőségjavító tényezőt kapásból kikapcsolja, mert gyenge a kártyám, és valószínűleg a következővel sem fogom majd eröltetni a 8xAA és a 16xAF beállításokat. Ezt álltalánosságban írtam, én is nagyon várom az s3-at, de szvsz ezek a középkártyák fenti bállításokkal nem futtatják játszható sebességgel napjaink játékait. -
marcee
addikt
Nem ártana tapasztalati alapon összedobni egy képletet, amivel a hírekben szereplő dollár/euró/jen/krajcár paramétereket válthatnánák körülbelüli kisker netto/brutto (ez az átváltás már nekem is megy) konvertibilis lokál kreditre.
Remélem, hogy a passzivitása tuningolhatóságot jelent. Remélhetőleg lesz olyan gyártó, amelyik 256MB helyett inkább 128MB, de gyorsabb memóval szereli. (bár igaz, hogy nem tudom mennyire sávszél limitált, de a 200MHz nagyon gyíknak tűnik)
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Háztartási gépek
- Fujifilm X
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest