- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
Aktív témák
-
almapaprika
csendes tag
Hat, a memoriamodulon levo chipek-en van egy szep hosszu szam, pld: K4H560838D-TCC4
Ehhez talalsz a samsung valamelyik oldalan egy DDR SDRAM Product guide-ot (eleg jol megtalalhato, nekem kb 1 percembe tellett, de mar nincs itt elottem).
Ebbol megtudod a stepping-et, sebesseget, ...
Amit nem tudsz meg, hogy a maximalis sebesseg alatti sebessegeken hogyan viselkedik a RAM. Ehhez csak azt tudtam irni, amivel talalkoztam.
Egyebkent product guide alapjan a chipek DDR400-ban csak CL3-at tamogatnak, viszont ha uzletben megkerdezed, akkor CAS2.5-kent nyomjak a kezedbe a memoriakat.
No most hogy aztan aki a ezeket a memoriakat tenylegesen osszerakja (a mdoult legyartja), leteszteli es ez alapjan ir mas infot ra, azt nem tudom.
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PR-Telecom
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged