- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Magisk
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri00
aktív tag
Tudom hogy nem ide tartozik.
Nekem most 2*256 266mh memóriam van ha lecserélem egy 512 400mh az sokat fog számítani? -
Sotho
őstag
Elhiszem, hogy a qdr az nem ddr2 de... Bővebben: link innen nekem az jön le, hogy 100 mhz ddr2 = 400mhz effektív ( a rajzon a 200 mhz az io chip frekije).
-
Club
őstag
Úgy rajongok mindig ezekért a cuccokért:
Használni ugyan nem lehet, nem hogy tuningolva, de még a gyári órajelen sem, de már szállítják a ''továbbgyártóknak''.
Szar média duma.
És mi a legrosszabb?
Van olyan, aki meg is veszi -
morzsa
aktív tag
Nagy ügy
Bővebben: link -
Dassler
őstag
Hát nemtom, nekem ez a DDR2 téma változatlanul nem szimpi, és aszem, továbbra is kimarad az életemből. Olyan, mint az a processzor, ami használja
marha nagy Herzek, de semmivel se jobb, mint az fele olyan frekvencián működő.
-
LordX
veterán
Jah, de azt azért vedd figyelembe, hogy ez 400MHz-es órajel.. 200MHz-es órajelen ez 2,5-es CAS-nak felel meg..
Egyébként a 8Mx8 és 4Mx16 nem azt jelenti, hogy 8M cella, 8 byte szószélesség, (illetve 4M és 16)? Mivel a DDR2 64 bit széles modulokat használ, előzőből 8, utóbbiból 4 fér egy modulra, (illetve 2x annyi, ha kétoldalas, ) így az elsőből 8Mx8x8 = 512MB, utóbbiból 4Mx16x4 = 256MB-s modult lehet építeni? -
anulu
félisten
CAS5?
azért ennyire nem kéne...
az viszont tetszik, hogy első kanyarban az A-DATA kap belőlecsak ez a CAS5 ne lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest