Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Ez életveszélyes. Tehát választhatok: vagy kivándorlok a holdra, vagy beállok birkának.
De ha az emberiség nem jön rá, hogy minél nagyobb a kontroll annál nagyobb az ellenkezés - vagyis normális és minimális elvekkel mindenki jól érezné magát - akkor birkák vagyunk és megérdemeljük.
De van egy örök témám: A törvény nem tudása nem mentesít... Hol tanítják? Ja, légy jogász! Esetleg az alapokat nem kéne általános és középiskolában oktatni? Én gyakorló szülőként nem kérhetem számon a gyereken azt amit nem mondtam el neki - az állam megteheti? Nem vagyok vallásos de ott van pl: a tízparancsolat. Ott kezdik. Nem így kéne? Suliba megtanuljuk mit szabad, és mit nem. Azután jöhet a számonkérés ha valaki nem tartja be. De így?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Affinity Designer
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Opel topik
- További aktív témák...
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF - RTX 5060Ti - 32GB - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- Amazfit Balance 2 új
- Focal Chorus 716 5.0 hangsugárzó szett
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest