- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaeger
tag
Örömmel vettem megnyugtató szavaidat azzal kapcsolatban, hogy a creative-val nincs semmi gond, sőt terméktámogatásuk is példaértékű. Örömmel, annak ellenére, hogy kísértetiesen hasonlít a creative képviselőinek oly sokszor hallott magyarázkodására...
A baj csak az, hogy termékük használójaként rengeteget szívtam, és sok éves tapasztalatom épp az ellenkezőjét támasztja alá. Anélkül, hogy bárki hozzászólását okoskodva ízekre próbálnám szedni (bár minden elismerést megérdemel az a rengeteg energia, amennyit ebbe fektettél), egy dolgot szeretnék példaként kiemelni: az általam hiányolt segédprogramok természetesen nem a creative player és társai (bár hadd válasszam már meg én, hogy melyikből szeretném az eredetit használni és melyik helyett keresek alternatív megoldást), hanem pl.azt, ami nélkül nem tudok hangkészletet feltölteni a kártya memóriájába. Az ilyeneket pedig a 2006 januári kiadású csodadriver továbbra sem tartalmazza - házzátenném előtte 2004 ben jelent meg driver a kártyához. Jó, jó tudom, azért nem volt szükség gyakoribb frissítésre, mert úgy volt tökéletes, ahogy volt...
Mielőtt felhívnád a figyelmemet arra, hogy a driver az driver, a segédpr. pedig segédpr., elmondanám, hogy a kártyához kapott telepítő cd-n ezek nem voltak szétválaszthatók: a telepítőben ki lehetett választani a kívánt segédprogramot, a driver elől viszont nem lehetett eltávolítani a kijelölést, így, ha segédprogramot szerettem volna felrakni, fel kellett tenni a drivert is. Tudod, azt, amivel az xp el sem indult...
Jujj, abba is hagyom, már így is többet írtam mint terveztem...Nem ér annyit az egész... -
Jaeger
tag
Ja és még egy dolog...
Ha az nf4 PCI kezelése nem szabványos, akkor ezt a nem szbványos sint használó audigi1 kártyám miért nem recseg?
Az is elgondolkodtató, hogy amekkora az nv utálat a világban, biztos azonnal kitört volna a botrány ha az nf4 olyan problémás lapkakészlet lenne. Márpedig nem ez történt....
[Szerkesztve] -
Jaeger
tag
Nos...Lehet köpködni az nvidiára (én sem rajongok értük) de itt egyértelműen a creativ a ludas: az ő felelősségük, hogy egy újonnan bevezetett hardverük a meglévőkkel kompatibilis legyen. Lehet, hogy az nforce4 eltér a szabványtól, de ezt a creativnak figyelembe kellett volna vennie. Ha olyan jól tudják mi okozza a hibát, javítsák a drivert!! Azon, hogy olyan bénák, hogy lassan egy éve nem tudnak recsegésmentes megoldást találni, egyáltalán nem csodálkozom: emlékszem mennyi ideig szívtam az audugi1-es kártyámmal, sokáig nem is tudtam használni, mert az xp fel sem állt a hivatalos driverrel. Sok hónap után kiadtak egy upgrade-et, amit csak egy korábbi verzióra lehetett telepíteni (arra, amivel a gép el sem indult!). Így aztán lelkes amatőrök által gyártott altarnatív meghajtót használtunk sokáig (ők megoldották a problémát).
A creativ szoftvereseire jellemző egyébként, hogy a mai napig nem készült az audigi1-hez (nem tudom, a többihez készült-e) olyan driver csomag, amit a szűz rendszerre lehetne telepíteni és tartalmazza azokat a segédprogramokat, ami a kártya képességeinek kihasználásához szükségesek. Ezen segédprogramok frissítései ugyan elérhetők egyenként, de csak régebbi verziókra telepíthetők, szóval ha nincs meg a telepítő cd-d (amivel egyébként elszáll az xp) lemondhatsz a segédprogramokról.
Summa-summárum a creatív mindig is tojt a terméktámogatásra, úgyhogy jó lenne, ha a nyafogás helyett inkább összekapnák magukat, arról nem is beszélve, hogy itt egy reprezentatív csúcstermékükről van szó. Nem értem, hogy engedhetik ezt meg maguknak...
Másrész azzal hogy azt állítják, hogy az nv a hibás azt is nyilvánvalóvá teszik, hogy nem az ő dolguk orvosolni a hibát!!! Biztosan úgy gondolják, hogy az nv módosítsa a csipkészletet, az összes alaplapgyártó hívja vissza az eladott több millió nf4-es alaplapját, stb...Ez aztán a cinizmus...
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest