Aktív témák
-
crab
senior tag
Hát ez ronda, hangos és a legrosszabb, hogy szarul is hűt.
-
Sziasztok!
Ismét a magyar kiskerekhez szól a kérdésem:
MIKOR LESZ EZ KAPHATÓ??? Én tuti vevő vagyok rá! TESSÉK BEHOZNI a szép MAGYAR földre is!!!!!
Viktor -
szesa
senior tag
Mi az az XP 3400+ ?? :))
-
shtml
őstag
A heatpipe lehetne akár nem hülyeség is. A teszteredmények azonban azt mutatják, hogy valóban nincs sok haszna.
Amúgy az oldalról való hűtés nem biztos, hogy lényegesen javít a hűtésen, hiszen így is, úgy is az történik, hogy a bordák egyes részeit olyan levegő hűti, amely az előző bordákon már felmelegedett. Másfelől viszont a felülről hűtésnél a levegő nekiütközik a borda aljának, míg ennél akadálytalanul, egyenes vonalban tovább áramlik. A fene tudja. -
zsoltee10
addikt
Jól néz ki érdekes az bordák elrendezése. 21dB egy 2500-t pörgő 8 centis ventitől nagyon jó érték lenne, csak ki tudja milyen távolságból mérték...
Persze Mo.-n nem kapható, vagy igen? -
shtml
őstag
Keress rá a guglival az egyeNlőre vagy a muszáLY szavakra.
Ne gondold, hogy a németek helyesírása általában véve jobb, mint a magyaroké.
Én részemről ebben a topicban befejezem a nyelvi vitát, mert ez itt nagyon OFF. Ha gondolod, nyiss neki egy új topicot és ott nagyon szívesen folytatom veled a beszélgetést. -
Mazlee
aktív tag
Nagyon nem értek hozzá, de az alsó rézbordákról hogyan jut el a felső merőleges rézlapok közé a meleg levegő? eljut egyáltalán az Alu lapokig?
-
shtml
őstag
Tényleg off, de engedd meg, hogy kijavítsalak. Az igéknél ui. a vonzat is számít, márpedig az idézett mondatban a jemandem etwas verwehren kettős (Dat + Akk) vonzatú igét használják.
Az általad említett verwahren azért sem jöhet szóba, mert ez az ige 1. szám 3. esetben nem kap Umlautot: ich verwahre, du verwahrst, er verwahrt. Vagyis a verwahren igéből soha nem lesz verwährt!
Ha gondolod, inkább egy külön topicban folytassuk. De szerintem nem lenne sok értelme, elég jól tudok németül... -
shtml
őstag
Létezik wehren és währen ige is. Pl. gewähren=biztosít, enged, teljesít. Ezekből az alapigékből a sokféle igekötők rengeteg, alapvetően különböző jelentésű igét képeznek.
Ám a ''ver'' igekötővel csak a verwehren létezik, verwähren nincs. A cikk ebben a jelentésben használja: jm. etwas verwehren = megtagad vkitől vmit, nem engedélyez neki, meggátol benne stb. -
shtml
őstag
Létezik wehren és währen ige is. Pl. gewähren=biztosít, enged, teljesít. Ezekből az alapigékből a sokféle igekötők rengeteg, alapvetően különböző jelentésű igét képeznek.
Ám a ''ver'' igekötővel csak a verwehren létezik, verwähren nincs. A cikk ebben a jelentésben használja: jm. etwas verwehren = megtagad vkitől vmit, nem engedélyez neki, meggátol benne stb. -
esteban
senior tag
Szerintem meg ugy kellene ezekat mar gyartani, hogy egy flexibilis csovon keresztul a haz hatuljan levo ventihelyre lehessen szerelni az elszivokat ...
-
shtml
őstag
''Bei Mainboards mit horizontal angeordnetem Prozessorsockel, blässt der Lüfter von unten nach oben, wodurch die warme Abluft effektiv vom Netzteil nach abgeführt werden kann.''
Vagyis: ''Vízszintesen elhelyezett processzorfoglalatnál a ventilátor alulról felfelé fúj, ezáltal a meleg levegőt a tápegység hatásosan el képes távolítani.''
A német helyesírást azért megtanulhatta volna a cikk német írója. Nem verwähren, hanem verwehren: ''Ein Aufstieg in den Kühlerolymp, bleibt dem Icecube mit seiner durchschnittlich bis gut einzustufenden Kühlleistung daher verwährt.'' -
_George
senior tag
laza, bár nem tűnik valami halknak, de ki tudja... :)
-
törölt tag
hat, a link alapjan se nem csondes, se nem jol hut :) viszont erdekesen nez ki
-
Hol lehet ilyet kapni???? :O
-
Borosz
őstag
Alig várom a PH! tesztjét erről a csodáról!
42 EURO sztem megéri, de azért érdemes lenne megvárni aztat a tesztetet. -
engusz
veterán
Azt a piszkos egy úristenit! Egy ilyen kőőőőőőőő'! ;]
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hmm. Amikor kicsit régebben felvetettem, hogy úgy kéne hűtőt csinálni, hogy a venti oldalról fújja rajta keresztül a levegőt, kik is ''hülyéztek'' le? :DDD
-
_Volkovy_
nagyúr
Nem tudjuk hogy hűt,viszont halálronda..
-
Cane
őstag
Nem nagy szám a cumó.
-
vaki
aktív tag
Arra azért kíváncsi lennék végeztek-e valamilyen előtanulmányt ezzel kapcsolatban, mert gondolom nem mindegy, hogy a hátlap, vagy a memória felé; ill elforgatott foglalatnál a táp vagy a videokártya felé fújja ki a levegőt. Bár gondolom ebből a hátlap/táp párosítás a nyerő. De azért remélem ezt szíveskednek a userek tudomására hozni.
-
GPRS
csendes tag
Sziasztok!
Van egy vadonat új CoolMaster Aero7+ hűtőm.
Eladnám 6000.-Ft-ért.
Ha valakit érdekel írjon az e-mail címemre. -
erdoke
titán
Praktikusan lehetett volna a címe a ''Megjelent a x új CPU-hűtője AMD-re''.:(
Nem tűnik rossznak, de mi lesz a Socket478-cal? -
iguana
őstag
ehh. monster. viszont elég halknak tűnik.
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- DJI topic
- Anime filmek és sorozatok
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Hálózati / IP kamera
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged