- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardzsi2
aktív tag
Na, nehogymár összevesszetek, miután ilyen jól kitárgyaltátok a témát! Igy nem illik egy szakmai vitát zárni! PEACE...
A demóról: Vista híjján (eszemben sincs szenvedni vele) a DX9-es verziót próbáltam ki. A 158.22-es driverrel 1024x768-ban (ennyit bír a monitorom) nem volt valami gyors és már az első barlang után kifagyott. Most, hogy feltettem a végleges 160.02-est [link] (amiről net-szerte csupa jókat írtak) egyből rendbejött a sebessége is és fagyás nélkül futott. [irónia] Thx nVidia, hogy 2006. novemberben kiadott hardverre sikerült fél év alatt tényleg jól használható drivert írni [/irónia]
Ami magát a játékmenetet illeti, a feelingje számomra nem valami nagy, bugyuta konzolos adaptáció; mész hentelve az apraját, mígnem jön a bossz, oszt elölről - az űrkalózok haláltánca egyenesen röhejes -, szóval biztos nem venném meg a véglegest (mégha DX10 alatt űbergrafikával is menne), de el tudom képzelni, hogy van akinek tetszik...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ALIENWARE Area-51 R5
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest