Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Armando_19 #65 üzenetére
Hm, nem biztos, h jól döntenél, sztem árban és teljesítményben kb ugyanott vannak - a 8600GTS meg legalább ''elvileg'' viszi a DX10-et, később kell cserélni
-
nem akarják, h olyan gyorsan elterjedjen a GDDR4. még túl sok van raktáron+gyártásban
Másik dolog, h középkategóriában nem hajlandók 128bitnél feljebb vinni a memóbuszt - így lehet, h hamar ez lenne a bottleneck, és sokba kerülne 256bitet elterjeszteni
Az AMD-nek lesz viszont középkat ddr4-ramos karijade sajnos cs 128bites
-
-
Még egy ép észen felüli konfinak is elég
még 2db 8800GTX SLI-ben + egy húzott QX6700 sem eszik 400W-ot (amit 80%-os hatásfokkal lead egy közepes 500W-os táp)
Mindenesetre azért örülnék neki, ha a fejlesztésnél kicsit megreguláznák a fogyasztást. Végülis Global Warming van, vagy miacsuda... -
-
válasz
Komplikato #31 üzenetére
Közben utánanéztem az 'inq' ujságírói ugy néz ki rámenősebbek/csókosabbak voltak: [link]
R630-as desktopba való karit nem látni náluk, de van pár új mobil VGA. -
Hm, elsőre lefogadtam volna, hogy a piros nyákos karik ATI R630 és R610-esek
bár kitudja, lehet, hogy tényleg... Jó volna vmi konkrétabb infó + jó lenne, ha a konkurrensek 1xerre kijönnének április elejéig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest