- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Aktív témák
-
Efreet
senior tag
az SG-s hír alatt találtam egy hozzászólást:
''? Bucser ma 12:25 | Privát | Válasz | #18
Szerintem meg minden egyes termékpaletta frissitésnél (újabb magú procit adnak ki) újra és újra elő fogják hozni a régebben használt neveket. Az a lényeg, hogy az Ismerős nevek hatnak a vásárlókra. Aki 4 évvel ezelőtt vett 750-es BMW-t szerette az most is 750-es-et fog keresni... Csak éppen 2004-eset... Szerintem ezek a számk nem fizikai teljesítményt fejeznek ki hanem a termékcsaládon belül elfoglalt helyet... ergo mint kategória újra és újra előszedhető (mint a kész konfigok esetében a Gamer jelző a gép végn vagy az Office jelző a gép végén, látszik, hogy mire szánták, csak ez most a procikra fog vonatkozni... Szerintem nem hülyeség ez a rendszer... Így legalább nem kell profinak lenni abban, hogy milyen procit vegyen a burzsuj gyere hanem leemeli a polcról a 790-est és mindig csak a 790-est kell használnia mert van rá pénze és neki a legjobb kell.... Ez A nagybetűs MARKETING''
ha tényleg így csinálják, akkor igencsak jó az ötlet...
Aktív témák
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest