- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
egy szinkron tolmács 8 órára 120 000 Ft...
De én is kiváncsi vagyok mi van a nyelvhelyességgel. de ha 2001 óta fjlesztik akkor csak bevontak egy-két nyelvészt a fejlesztésbe.... -
Gabás
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
régóta, csak nem működik (rendesen). Tőmondatokkal még csak-csak, de ha több jelentésű szavak vagy a szószerkezet nem éppen korrekt...
de ne is működjön, miből fogok én megélni (fordító)
-
LOL. A new yorkiakat sem kell félteni. Egyszer bszéltem eggyel, aki ráadásul néger volt, mint később megtudtam. Egyetlen szót sem értettem. De komolyan. Egy szót sem. Pedig akkor már 3-4 éve csak angolul kommunikáltam a főnökeimmel.

Úgyhogy kíváncsi lennék, mit mondana egy ilyen alakra az IBM gépe. ''Gimmi a faking kók''.
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
ez elég fontos dolog, hiszen a sivatagban kevés a hal. gondolom a fülbe dugható még kevesebb...
de hogy kicsit on legyek: elképesztő belegondolni, hogy évtizedeken belül a nyelv mint akadály eltűnhet.
[Szerkesztve] -
Azért kíváncsi lennék mi sülne ki belőle, ha egy ilyen gépet ráengednének Matiszpapára

-
Azért kíváncsi lennék, mennyire boldogul pl. azzal, hogy különböző nyelveknek gyökeresen más a nyelvtani szerkezete, vagy csak egyszerűen lefordítja a szavakat (amiknek ráadásul ugye több jelentése is van, és nem biztos, hogy pont az odaillőt találja meg a gép...), mert akkor mulatságos kis társalgás lehet ez

Új hozzászólás Aktív témák
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest