Keresés

Aktív témák

• hedibogi

csendes tag

válasz shady #81 üzenetére

Nem ellened szól!!
    Ha a szerződés 8 oldal akkor nekem miért csak 3 oldalam van???
    Szerinted ha az ember 13000Ft-os számlát fizet minden hónapban miért akkar áttérni 25-30000Ft-osra?
    Miért kell egy átlag embernek üzleti vonal ( a Te véleményed, hogy üzleti az én szerződés példányomon nem szerepel.).
    Nem tartok erre a szolgáltatásra igényt, ilyenkor mi a teendő?
    Miért vezette le az üzletköttő olyan széppen, hogy az előfizetés - levonások(lásd első levelem) = kb:10000Ft. Megjegyzem az ismeretségi körömbe mindenki ennyit fizet.
    Ugy gondolom elég nagy az érdeklődés, hogy férevezetés nélkül is lenne elégnagy forgalom.

• hedibogi

csendes tag

válasz shady #79 üzenetére

Csak kérdezni szeretném. Nem lenne kifizetődöbb ha korekt, mindenre kiterjedő, részletes tájékoztatást adnának minden ügyfélnek. Én ugy gondolom akit érdekel szeretne egy bizonyos szolgáltatást, de mondjuk nincs tisztába mindennel, szerintem az apróbetüs eldugott részletek helyet kapna egy korekt tájékoztatást, nem szidnák annyian őket, sőt szerintem az ügyfelük is sokkal több lenne.
    Kissebb haszonkulcsal többet tudok forgalmazni mint nagyobbal. A sok kicsi többet ér mint egy nagy.

• hedibogi

csendes tag

válasz Flashcash #30 üzenetére

Ezt a monopol helyzetet már az is jelemzi, hogy megengedhetik maguknak azt is, hogy fére informálják az ügyfelet. De könnyen előfordulhat az ügyfél hülye és nem érti meg azt ami számukra természetes.
    Élő példa 3-4 éve megkerestek (az akkor aránylag újnak számitó) ISDN vonal bekötésének előnyeinek ecsetelésével. Lényeg elmondták mennyivel jóbban járok ha a 2 analogvonal helyet ezt választom, természetesen korlátlan internet hozzáféréssel alig 10 000 Ft-ért (ebben minden benne van monták ők).
    Az első telefonszámla megérkzése után természetesen (miután magamhoz tértem) reklamáltam. Közölték azért lett 23 000Ft a számla vége mert a korlátlan hozzáférést mégkülön kell fizetni. A szerződés 2 évre szólt.
    Napjaink slágere ADSL. Jöttek a telefonok: AKCIÓ ha van ISDN akkor
    ADSL: 23 750 FT
    - ISDN:-- 6 600 FT
    - AKCIÓ: - 5 000 FT -->> Lebeszélhető telefonszámla
    - AKCIÓ: - 3 000 FT --> 3 hónapig lebeszélhető tel.számla
    Most már kezdem azt hinni mégis én vagyok egy oltári nagy hüjjje!

Aktív témák