Keresés

Aktív témák

• shady

csendes tag

válasz hedibogi #83 üzenetére

Gondolom a kedves üzletkötő a gyors lebnyolítás érdekében kicsit lefaragott a dologból... :(( ocsmány dolog:((
    A szerződés 8oldal...
    Nem kifejezetten üzleti de ez eladható nekik is, sőt, nekik szoktuk ajálani!!
    Mert egyéni előfizetőknek szól a sima Komplex /és nem Komplex Plus ami neked van/ előfizetési lehetőség, ami analóg vonalra is adható, ugyanúgy bennevan az ISDN havidíj és 2500 lebeszélhetőség.
    Ez 6600+2500=9100, és 17000-9100= 7900 az DSL-ért...
    De ezt nem vehetik üzlweti előfizetők igénybe csak azt ami neked van, ezért mondom hogy azt nekik szoktuk ajánlani.

Szerinted ha az ember 13000Ft-os számlát fizet minden hónapban miért akkar áttérni 25-30000Ft-osra?------> hát ez jó kérdés, mégis előfizetted... :(

Ezzel kapcsolatban meg annyit hogy maga a DSL a 13ezer, és valóban ehhez még benne van a csomagban az ISDN havidíj és 5000 lebeszélhetőség minden hónapban!!
    DE!!!: A lebeszélhetőség CSAK MATÁV irányba érvényes, erre nagyon vigyázz!

Lehet hogy Te ezért kapsz magas számlát mert a mobilt hívsz és arra nem érvényes!!!!!!
    Nyakam rá hogy ezt se mondták el... :((

Embere válogatja hogy kinek mit mond az a szó hogy üzletkötés.... :((

• shady

csendes tag

válasz hedibogi #80 üzenetére

A szerződés kb 8 oldal...
    És aláírtad. Nincs apróbetűs rész, és tartalmazza az Általános szerződéi feltételek kivonatát is.
    Én mindenkit részletesen szoktam tájékoztatni az összes lehetőségről.

Ez mondjuk a személyes kapcsolattartók megkeresésének és az előzetes tájékozódás előnye.

Tényleg nem tudok mást mondani csak még annyit hogy szerintem teljesen igazam van!
    Andi

• shady

csendes tag

válasz hedibogi #75 üzenetére

Azt nem értem hogy amiről Te beszélsz azt üzleti vonalra értesítik!!!

A neve ADSL Komplex Plus és az ületi előfizetőknek nagyon megéri, de egyéninkek nem igazán!!

Egyéninek UGYANAZ létezik, ISDN-re 17000 körül van a csomag és abban is benne van az ISDN alapár és 2500Ft lebeszélhetőség/csevegő szerint/

Most lehet hogy hülyeséget kérdezek, de:
    A modemes csatlakozást leszedted???
    mert akkor az ketyeg alá...

Namost: 39900 azért is lehetett mert lehet hogy azzal küldték ki az egyszeri csatlakozás díját, ami 5rongy.

A másik: Ne haragudj, de aki ennyire nem olvassa el, hát rajta van a szerződésen amit kiküldenek hogy ÜZLETI ELŐFIZETŐKNEK!!!!

Innen már csak a nokomment marad...

• parandroid

félisten

válasz hedibogi #75 üzenetére

bizony, bizony. ez egy ilyen világ. apróbetűkre, fűre, fára virágra, mindenfélére figyelni kell még a szerződéskötés előtt.
    amúgy máig nem értem, hogy ahol adsl van, ott miért tartják meg az emberek az isdn vonalukat. olyan fontos az a két szám? olcsóbb lenne külön két analóg vonal, nem? amúgy viszonylag könnyű utánaszámolni és nem elhinni a reklámszövegeket.
    hozzám közelálló cégnél vettem részt adsl kiépítésben, félelmetes hogy mi minden szart rájuk akartak sózni... :(
    és mindenki milyen készséges volt, amíg meg nem kötötték a szerződést. utána órákat hallgattam az 1234-en az automatát, mire sikerült vonalat kapnom, és volt, hogy felvették-letették!!! balkáni ez a távközlési helyzet, bár most albánia biztosan tiltakozna, hogy náluk nem ilyen szörnyű...

Aktív témák

Hirdetés