- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
Aktív témák
-
shady
csendes tag
Gondolom a kedves üzletkötő a gyors lebnyolítás érdekében kicsit lefaragott a dologból... :(( ocsmány dolog:((
A szerződés 8oldal...
Nem kifejezetten üzleti de ez eladható nekik is, sőt, nekik szoktuk ajálani!!
Mert egyéni előfizetőknek szól a sima Komplex /és nem Komplex Plus ami neked van/ előfizetési lehetőség, ami analóg vonalra is adható, ugyanúgy bennevan az ISDN havidíj és 2500 lebeszélhetőség.
Ez 6600+2500=9100, és 17000-9100= 7900 az DSL-ért...
De ezt nem vehetik üzlweti előfizetők igénybe csak azt ami neked van, ezért mondom hogy azt nekik szoktuk ajánlani.
Szerinted ha az ember 13000Ft-os számlát fizet minden hónapban miért akkar áttérni 25-30000Ft-osra?------> hát ez jó kérdés, mégis előfizetted... :(
Ezzel kapcsolatban meg annyit hogy maga a DSL a 13ezer, és valóban ehhez még benne van a csomagban az ISDN havidíj és 5000 lebeszélhetőség minden hónapban!!
DE!!!: A lebeszélhetőség CSAK MATÁV irányba érvényes, erre nagyon vigyázz!
Lehet hogy Te ezért kapsz magas számlát mert a mobilt hívsz és arra nem érvényes!!!!!!
Nyakam rá hogy ezt se mondták el... :((
Embere válogatja hogy kinek mit mond az a szó hogy üzletkötés.... :(( -
shady
csendes tag
A szerződés kb 8 oldal...
És aláírtad. Nincs apróbetűs rész, és tartalmazza az Általános szerződéi feltételek kivonatát is.
Én mindenkit részletesen szoktam tájékoztatni az összes lehetőségről.
Ez mondjuk a személyes kapcsolattartók megkeresésének és az előzetes tájékozódás előnye.
Tényleg nem tudok mást mondani csak még annyit hogy szerintem teljesen igazam van!
Andi -
shady
csendes tag
Azt nem értem hogy amiről Te beszélsz azt üzleti vonalra értesítik!!!
A neve ADSL Komplex Plus és az ületi előfizetőknek nagyon megéri, de egyéninkek nem igazán!!
Egyéninek UGYANAZ létezik, ISDN-re 17000 körül van a csomag és abban is benne van az ISDN alapár és 2500Ft lebeszélhetőség/csevegő szerint/
Most lehet hogy hülyeséget kérdezek, de:
A modemes csatlakozást leszedted???
mert akkor az ketyeg alá...
Namost: 39900 azért is lehetett mert lehet hogy azzal küldték ki az egyszeri csatlakozás díját, ami 5rongy.
A másik: Ne haragudj, de aki ennyire nem olvassa el, hát rajta van a szerződésen amit kiküldenek hogy ÜZLETI ELŐFIZETŐKNEK!!!!
Innen már csak a nokomment marad... -
parandroid
félisten
bizony, bizony. ez egy ilyen világ. apróbetűkre, fűre, fára virágra, mindenfélére figyelni kell még a szerződéskötés előtt.
amúgy máig nem értem, hogy ahol adsl van, ott miért tartják meg az emberek az isdn vonalukat. olyan fontos az a két szám? olcsóbb lenne külön két analóg vonal, nem? amúgy viszonylag könnyű utánaszámolni és nem elhinni a reklámszövegeket.
hozzám közelálló cégnél vettem részt adsl kiépítésben, félelmetes hogy mi minden szart rájuk akartak sózni... :(
és mindenki milyen készséges volt, amíg meg nem kötötték a szerződést. utána órákat hallgattam az 1234-en az automatát, mire sikerült vonalat kapnom, és volt, hogy felvették-letették!!! balkáni ez a távközlési helyzet, bár most albánia biztosan tiltakozna, hogy náluk nem ilyen szörnyű...
Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest