- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
sziszegő
senior tag
Ez a központ dolog egy nagy hantaduma én 9,8 km-re vagyok a központ-tól vezetékhosszban és most is 512-es ADSL-ről nyomom szóval a kis FÓKA simán veszi az akadályokat :). Elvileg nem lenne lehetséges hogy nálam ADSL legyen de az utcánkba már megoldották egy Matáv muftinak és igy nem szőröztek hogy nálam nem lehet pedig ez volt a duma amig név szerint meg nem emlitettem nekik a tagot. Rögvest elintézték elősször ezt a Telindus modemet hozták azt megfektettem :) aztán hozták ezt a féreg Dialcom-ot.
Simán tudja a 64K-t de már jött folyamatosan kb 2 órát 122 vel is a cumó.
Szóval itt valami más van a háttérbe. -
sziszegő
senior tag
Tény hogy gyorsithatnának a kapcsolaton már végre vagy az árakat nyomhatnák lejebb. Mondjuk azok a serverek amik ezeknél a sufnituning cégeknél vannak az nevetséges :))
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest