- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- Garmin topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
Ebben a telóban csak egy dolog tetszik a Speech-to-Music funkció, bár kérdéses ennek a használhatósága...gondolom ha tőlem van 1-2 méterre a teló és kimondom a szám címet már nem fogja felismerni, meg a helyes kiejtés többszörös ismétlése is azért nehéz egy külföldi szám esetén..bár tényleg hasznos kis funkció.
-
(An)Dante
őstag
Több képen is látszik, hogy valami rettenesen fényes fehér biliacélból van.
Ugyanez a csufodalmas műanyag a Z520i burkolata is, mely nem lenen rossz, de..
-
-
AS
félisten
Élöben mindig más.
-
cornfake
aktív tag
na ien
nemszep kinyitva
[link] -
(An)Dante
őstag
Ez oylan okos-buta teló. A kijelző űber gagyi, a kamera felbontásra jó és a bővíthető memória igazi luxus. Persze üröm az örömben, hogy ha valaki megvesz mondjuk 1GB kapacitású miniSD kártyát szinte biztos, hogy a követekző modell mikroSD, nanoSD, pikoSD vagy avalmi más lehetőleg ksiebb méretű kártyát fog használni negogy véeltlenül használni lehessen a már meglévőt..
-
ragazzo
őstag
Praktikus a billentyűzet.Mivel zenelejátszásra lett kihegyezve, így azokat hangsúlyozzák ki, amik ehhez kellenek.
-
DaveNo1
veterán
mp3 lejátszó gombokat lehet lenyitni. egyébként ez egy érdekes teló bár nekem kinézetre nem jön be mp3 lejátszási tulajdonságai egész komolyak, gondolom se w sorozat ellen állították hadrendbe
kiváncsi vagyok erre mit fog lépni se
-
evR
aktív tag
le lehet hajtani szvsz az alját! flippes feeling
úgy mint a az Ericsson T10 T20....
egyébként nekem nem tetszik!bár ez az eddigi benq-siemens telcsik közül az első amire ezt mondom... A belső értékekkel akár sokra viheti...
-
Shim
őstag
így már jó, köszi. azt látom, hogy ma rengeteg hír jött ki, gondolom ez mind a konferenciáról. vki kint van közületek?
amúgy most, hogy látszik a kép, egy vmit nem értek. azt írod, hogy a billentyűzet a lehajtható lap alatt van a kijelző alatt. szóval a kijelzőt lehet kinyitni? vagy a lejátszógombokat? vagy egyszerre a kettőt? de akkor miért látszik úgy, mintha középen nyitható lenne? -
Bog
HÁZIGAZDA
-
ragazzo
őstag
Amit látok a telefonból, az tetszik.Jobbak a telefonok, mióta a Benq átvette a részleget.
-
Shim
őstag
a képet csak félig sikerült feltölteni, pedig igazán érdekel milyen a formája
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest