Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
Ebben a telóban csak egy dolog tetszik a Speech-to-Music funkció, bár kérdéses ennek a használhatósága...gondolom ha tőlem van 1-2 méterre a teló és kimondom a szám címet már nem fogja felismerni, meg a helyes kiejtés többszörös ismétlése is azért nehéz egy külföldi szám esetén..bár tényleg hasznos kis funkció.
You are not prepared.
-
(An)Dante
őstag
Több képen is látszik, hogy valami rettenesen fényes fehér biliacélból van. Ugyanez a csufodalmas műanyag a Z520i burkolata is, mely nem lenen rossz, de..
Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...
-
MODERÁTOR
-
AS
félisten
Élöben mindig más.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
cornfake
aktív tag
na ien
nemszep kinyitva
[link]I'm what's left, I'm what's right..
-
(An)Dante
őstag
Ez oylan okos-buta teló. A kijelző űber gagyi, a kamera felbontásra jó és a bővíthető memória igazi luxus. Persze üröm az örömben, hogy ha valaki megvesz mondjuk 1GB kapacitású miniSD kártyát szinte biztos, hogy a követekző modell mikroSD, nanoSD, pikoSD vagy avalmi más lehetőleg ksiebb méretű kártyát fog használni negogy véeltlenül használni lehessen a már meglévőt..
Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...
-
ragazzo
őstag
Praktikus a billentyűzet.Mivel zenelejátszásra lett kihegyezve, így azokat hangsúlyozzák ki, amik ehhez kellenek.
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
DaveNo1
veterán
mp3 lejátszó gombokat lehet lenyitni. egyébként ez egy érdekes teló bár nekem kinézetre nem jön be mp3 lejátszási tulajdonságai egész komolyak, gondolom se w sorozat ellen állították hadrendbe kiváncsi vagyok erre mit fog lépni se
You are not prepared.
-
evR
aktív tag
le lehet hajtani szvsz az alját! flippes feeling úgy mint a az Ericsson T10 T20....
egyébként nekem nem tetszik! bár ez az eddigi benq-siemens telcsik közül az első amire ezt mondom... A belső értékekkel akár sokra viheti...''...trend a lelke mindennek...''
-
Shim
őstag
így már jó, köszi. azt látom, hogy ma rengeteg hír jött ki, gondolom ez mind a konferenciáról. vki kint van közületek?
amúgy most, hogy látszik a kép, egy vmit nem értek. azt írod, hogy a billentyűzet a lehajtható lap alatt van a kijelző alatt. szóval a kijelzőt lehet kinyitni? vagy a lejátszógombokat? vagy egyszerre a kettőt? de akkor miért látszik úgy, mintha középen nyitható lenne?Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
Bog
HÁZIGAZDA
Jaja, a nagy rohanásban valami nem stimmelt, újra feltöltöttem a képet, F5 és már látható is. Reggel óta hárman írjuk a híreket, hogy tudjuk követni a bejelentéseket, úgy sejtem, hogy még nincs vége, ez még csak az első nap volt, bár valószínűleg ez a legerősebb.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
ragazzo
őstag
Amit látok a telefonból, az tetszik.Jobbak a telefonok, mióta a Benq átvette a részleget.
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
Shim
őstag
a képet csak félig sikerült feltölteni, pedig igazán érdekel milyen a formája
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest