- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
raszputyin #15 üzenetére
elnezest, igerem a tovabbiakban fx-nek fogom roviditeni (nem szamit, hogy a tobbseg nem fogja erteni, meg az sem, hogy a micro$uxx, winfos, es egyeb jelzokert meg nem lattam, hogy nagot emeltel volna)
az alkalmatlansagrol meg inkabb nem mondok semmit, meg a vegen megsertodnel, engem pedig moderalnanak
(na latod _Balint_, az ilyen post-ok miatt lett a szarfosfirefox (tovabbiakban szarfosbugroka) refren - semmit nem mond, csak jol beszol, hogy Fx rulzz, a tobbi mind szar (meg hanem is ebben a stilusban))
-
faster
nagyúr
válasz
raszputyin #15 üzenetére
A Firefox hivatalos rövidítése Fx, nem pedig FF -- örülnék, ha a jólértesült fiatalok kezdetnek legalább ismernék a szoftver nevét, amit lehúznak.
Én is FF-nek szoktam rövidíteni, és gőzöm sem volt, hogy van hivatalos rövidítése. Mindenesetre elég régóta foglalkozok weboldalakkal, és böngészőkkel ahhoz, hogy ítéletet mondhassak bizonyos tulajdonságaikról, és erről a jövőben sem mondok le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest