- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poni
csendes tag
Honnan lehetne ilyet szerválni. ITTHON!!!!
-
X-COM
nagyúr
90$ az az embedded... csak hogy elolvassam helyetted.
a ce az 3$ v. 16$ kiszereléstől függően és ugye ezekre még jöhetnek volume discountok...
meg kell egyszeri 995$ a development tools-ra.
ts cal meg nincsen benne, mert nem az van oda írva, hogy windows ce terminal server client edition (na nem mintha lenne ilyen) -
-
lapa
veterán
ez igen jól hangzik, akár házilag is megvalósítható megfelelő fogó birtokában. mondjuk megint elkeseredek mikor arra gondolok, hogy már szinte minden monitorba beleépítik a tápot. persze az nem cat 5-6 keresztmetszet kategória, de erre meg azt mondom, hogy csak két komolyabb eret kéne behúzni a cat 2 érpárja mellé, hiszen csak a fali dugaljig kéne menniük, ott le lehetne választani a 12 voltos táp felé, amelyik mind a monitort, mind pedig a vékonyklienset elbírja. a gép egyetlen kábé cat méretű kábelen kapná az infót és az energiát. na ez lenne szerintem a jelen század, nem a szarakodás ezer elosztóval meg 220v kábelekkel. persze ehhez megint fejlődni kéne az meg büdös.
-
ngabor2
nagyúr
APoE-ről annyit, hogy akkor is lehet használni, ha a kütyü nem lenne rá felkészítve...
nekem is volt egy routerem, ami nem tudta ezt az okosságot. Kaptam egy kis kütyüt, amin 2 db RJ45 és egy tápcsatlakozó volt. A cat5 2 nem használt érpárjára (4-5, 7-8) szépen rátette a delejt, a másik oldalon hasonló módon le lehetett venni...
ha az egyik oldal fel van készítve, viszont a másik nincs, akkor is jól használható.
Ha nem nagy áramok mennek rajta, akkor nagyon jó dolog. Mivel egyenáram, ezért a jelátvitelt se zavarja. -
BlackWoOd
aktív tag
válasz
janpotocki #27 üzenetére
Á, biztos későn olvastam, már le volt gyógyulva a szemem...
Sorry... -
''Na mi van röfi, befalaztak?''
-
til
csendes tag
''Microcross Linux project now supports CSB655 Alchemy board
AMD Alchemy Au1550 microcontroller Another comprehensive embedded Linux solution has been added to the Microcross GX-Linux range with the introduction of a BSP for Cogent's CSB655 ultra-small module based on the AMD Alchemy Au1550 microcontroller - a MIPS32 based processor...''
Ennyi. -
lapa
veterán
mondjuk nem írja a cikk hogy nincs benne, de feltételezem a 100x100-as vesa likakra nem lehet ráapplikálni. abban több fantázia lenne, mint az egeret elvinni a kábelcsatornáig. persze ezek bonyolult dolgok, mint ahogy a monitorból kijövő nem létező szabványos 12v csati is óriásiakat dobna az áron, hogy ilyen drágaszágokat egyből arról lehessen etetni. poe meg egyelőre álom marad a magyar átlagszinten... amúgy még mindig ez a legszimpatikusabb amit láttam.
dos meg akkor fut rajta szerintem, ha a szerverről az rdp lenyomja. ezt hirtelen nemtom megmondani, hálistennek megszabadultunk a dos cuccoktól.
meg ugye még óccsóbb lenne ce nélkül, 10 megás linux rdesktoppal. de nem folytatom. -
BlackWoOd
aktív tag
...Fast Ethernet hálózati interfésze a dobozon belül kapott helyet. A készülék tápellátásáért egy külső 5 voltos tápadapter felel...
Szerintem ez a külső tápos dolog kicsit béna. Ott az ethernet csati, gondolom UTP, miért nem lehetett kihasználni a PoE-t (Power Over Ethernet)?
Széleskörben hozzáférhető a szükséges eszközpark ehhez...
(Vagy Ámerikában nem?) -
Sanya
nagyúr
az indexen ez 1 hete volt cikk. puhul a ph?
-
Poni
csendes tag
Ez nagyon érdekes cucc. Rengeteg vállalati alkalmazhatóság jutott eszembe. Jó lenne ha vki tudná, hogy dos-os progik futnak e rajta. Vagyis inkább azt kérdezem, hogy Windows CE alatt fut e dos-os progi???? Dos memó kéne legalább 600k. jah és ha jól értem egy windows 2003 szerverhez remote fesktop segítségével kapcsolódik. Akkor viszont, ha azon fut egy Do-os progi semmi gond nem lehet...... NAGYON NAGY!!!!
-
Bally
senior tag
Mire képes egy (vagy 2-3) ilyen, megfelelő szerver mellett?
-
til
csendes tag
Szerintem viszont nagyjából olyan nehéz lehet ellopni mint egy kapcsolót kiszerelni a falból. Vagyis két perc. Burkolatot lepattintod (tuti hogy pattintható) és ott lesz mögötte a két csavar ami a karmokat feszíti. Ezeket kicsavarod és már hullik is bele a kezedbe az egész szerkezet, hálókábel le és van egy géped.
-
TudorVigyor
aktív tag
Ez igen jónak tűnik, és az ára sem eltúlzott.
-
PrinczA
őstag
Ha kapnek 1-2 teszt peldanyt szivesen kiprobalnam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Konteó topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged