- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
kikka80
tag
x300 itt el is vérzett
-
Obi-1
őstag
Hát, az ATI csodálatos multimédia programjától viszont nem voltam elárulva. Az MMC7 botrányosan buta volt, az upgrade fizetős lett volna az MMC8.1-re, de persze megoldottam. Aztán eladtam a kártyát, mert a 3D teljesítménye nem volt arányban az én multimédiás igényeimmel. Most egy VIVO-s, de tuner nélküli kártya kellene inkább.
-
Loha
veterán
Az S8-hoz képest az S4 lapka feleannyi, azaz négy pixel-futószalagot tartalmaz, ugyanakkor rendelkezik a memória-sávszélesség hatékonyabb kihasználását lehetővé tevő technológiával és a többképernyős üzemmód támogatásával
Ebben akkor már van crossbar memóriavezérlő?
Nem lenne rossz, ha hozna egy GF4TI4200 teljesítményt és ráadásul olcsó is lenne, meg DX9... :)
[Szerkesztve] -
karib
addikt
A legnagyobb kérdés megint az, hogy a driverek és szoftverek milyenek lesznek. Multimedia területén pl. az ATI nagyon elöl jár az All-in-Wonder szériájával és annak szolgáltatásaival, nem lesz könnyű befogni egyhamar.
-
e-biza
őstag
én az árára lennék kiváncsi, jo áron vivo sztem megfelelö. azért egy gf4-et lenyom? nem emlékszem a cikkre.
-
Vitus
őstag
-
Nem fűzök nagy reményeket a GammaChrome kártyához, de azért kíváncsi leszek rá.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest