- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Don Vittorio
őstag
A ''fotosop'' már évek ót egyáltalán nem ''mac specifikus alkalmazás''. Vagy annyira az, mint a Graphisoftos tervező progi. Btw a ''20 keresztplatformos alkalmazásból'' a ''fotosop'' lenne az egyik, a Premiere a másik, a CineBench, a mindenféle Mozillák, a Microsoft Office, az OpenOffice meg a többi, és akkor mondhatnánk azt, hogy a Microsoft Office meg ''PC specifikus alkalmazás''? És akkor? Nem az számít, hogy melyik gépen mi hogy megy? Vagy, ha annyira ''egzakt'' eredményt akarunk, nem az számít, mennyi a 20 alkalmazás átlaga?
Én annyit tudok, hogy még olyan kézre álló gépem/oprendszerem nem volt, mint a Mac és az OSX. Ez fix. Pedig 27 éve nyomom a műsort, mióta megtanultam olvasni. Tán a konzekvencia teszi, ami árad az egészből, meg az elegancia, vagy az, hogy ha hardveresen rendben a gép, akkor a szoftveres cucc _tényleg_ atom stabil. (Mostani indexes iMaces cikkben emlegetett fagyások pl. tutti, hogy hardveres okokra vezethetők vissza. Valószínűleg nem gyári memcsivel, hanem olcsó DDR2-vel volt bővítve a gép. Én is jártam így két géppel, azért gondolom.)
Btw van körülöttem néhány Mac a G3-333-tól a - hamarosan megvásárolt - G5 Quadig, úgyhogy egymáshoz feltétlenül tudom hasonlítani a cuccosokat. Meg is fogom tenni, most már fix.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest