- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
1.) Nem azt írtam, hogy senki nem készít drivert Win98 alá, henam azt akartam sugallni, hogy ha már az oprendszer készítője sem támogatja azt, akkor nem róható fel egy cégnek sem ha ugyan így cselekszik, persze jó dolog, ha van aki mégis megteszi.
2.) Pont most szívok rengeteget egy A8V Deluxe-al, mert a legújabb BIOS-al, sem hajlandó elsőre felismerni a vinyókat VIA SATA vezérlője, szóval kénytlen vagyok a Promise chipet használni. Szóval a lényeg az, hogy SATA-val sokkal gyakoribb a szívás, mint IDE-vel, de hogy konkrétan vki szívni fog-e vele az eléggé szerencse kérdése.
3.) Én is hiba nélkül használom az integrál Silicon Image vezérlővel, de rendszervinyónak szeritnem még mindig az IDE a legjobb, vagy SCSI
Egyébként szerintem nagyon jó dolgokat csinál a Silicon Image, eddig minden cuccuk kifogástalan volt amivel találkoztam, szóval csak így tovább
4.) Már szerintem ideje lenne, hogy megtanulnának, szívesen látnék vmi frankó konkurens chipset-et -
Loha
veterán
Ha az ATI-nak lett volna egy kis esze, megvették volna ők elöbb az ULI-t, de gondolom fel sem merült bennük, hogy az Nvidia szemezget a céggel.
Az ATI--nál a vezetőséggel van baj. Már akkor piacvezetők voltak VGA-k terén amikor az nvidia még nem is létezett, mégis csak későn kapcsolódtak a 3D-s vezérlők piacára, ahol a R7500/8500 -ig semmi komolyat nem tudtak produkálni, ezért szedte meg magát így az NV. (meg persze ügyesen lenyomták a 3dfx-et.)
Nvidia chipsetjei sem tökéletesek, de jelenleg ezek a legjobbak AMD platformon.
Az ATI meg összeszedhetné már magát annyira, hogy összedob egy sikeres chipsetet. -
Loha
veterán
Egyrészt már a Microsoft sem támogatja a Win98-at, nem kell meglepődni ha a hardver gyártók sem, szóval szeritnem nem lehet felróni az nvidianak, azt, hogy win98 alá nincs megfelelő SATA driver, főleg azért, mert a SATA nem létszükséglet, amikor ott az IDE.
Eleve nem is értem, hogy minek vettél SATA-s vinyót, amikor a kompatibilitás lenne az elsődleges... Főleg a mai floppykban szűkös időkben...Szerintem egyenlőre a SATA-val csak a szívás van, úgyhogy a következő rendszervinyóm is IDE-s lesz.
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
Pont erre gondoltam én is... Eszméletlen, hogy milyen jól csinálják az NV vezetőségénél és a marketingosztályon a dolgukat... Minden céget ott fúrnak meg, ahol ahol a legvékonyabb a fal, és a sülyedő hajót is képesek tengeralatjárónak beállítani.
De egyébként szeritnem nem is csinálnak rossz dolgokatTudják, hogy mi kell a usernek, és ha a user esetleg nem tudja, hogy mi kell neki, akkor megmutatják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest