- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra is érkezett az új Honor készülékek mellett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Ha az ATI-nak lett volna egy kis esze, megvették volna ők elöbb az ULI-t, de gondolom fel sem merült bennük, hogy az Nvidia szemezget a céggel.
Az ATI--nál a vezetőséggel van baj. Már akkor piacvezetők voltak VGA-k terén amikor az nvidia még nem is létezett, mégis csak későn kapcsolódtak a 3D-s vezérlők piacára, ahol a R7500/8500 -ig semmi komolyat nem tudtak produkálni, ezért szedte meg magát így az NV. (meg persze ügyesen lenyomták a 3dfx-et.)
Nvidia chipsetjei sem tökéletesek, de jelenleg ezek a legjobbak AMD platformon.
Az ATI meg összeszedhetné már magát annyira, hogy összedob egy sikeres chipsetet. -
Dassler
őstag
Igaz, de pillanatnyilag még sok a kiskapu - és kiskapuk mindig is lesznek, amit ki is fognak használni. Meg szerintem elég gyengék a mindenféle szankciók is, ekkora cégeket nem igen vág földhöz még a 8 számjegyü birság sem, és szerintem a lehetséges következményeket is latba vetik, mielött meglépnek egy ilyet, ergo, még büntetés árán is megéri nekik. Na én erre írtam, hogy a piac az már csak ilyen. Másrész itt inkább a lobbi számít már, hogy tulajdonképpen mit is hoznak ki törvénytelennek, meg mit korlátoznak, ki mögött ki áll, kinek kit sikerül meggyözni, iylen-olyan eszközökkel. Nagyon ritkán borul a bili, a világ meg már nagyon régen ilyen, és nem hiszem, hogy 180 fokot venne.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- Corsair Vengeance 2x16GB KIT DDR5 6000MHz CL30 EXPO XMP3.0 - 10 év garancia
- ASUS TUF Gaming B850M-PLUS - 3 év garancia
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő