- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Horbal
őstag
Érdekesen széjjelk*rtuk ezt a totyikot, na megyek veszek intel részvényt:DD
-
Horbal
őstag
Nem vitázom intel marad, ami meg engem is érint az az AMD ami rulez, amúgy az meg csak nekünk jó, hogy ezek ketten ölik egymást, ha minden jól megy, akkor lesz nekünk még gyorsabb, szebb, jobb és olcsóbb procink is...má alig várom...
Legyetek jók ha tudtok...én nem leszek -
Horbal
őstag
Nem aszondtam, hogy tönkre fog menni, csak azt, hogy AMD igen komoly alternetívát jelent manapság, nem úgy mint 96 környékén mikor én az első AMD-met vettem, tök hülyének néztek.
Azt se tagadom, hogy céges vonalon az intel igen erős, már csak a neve miatt, meg a hozzá kapcsolódó PC gyártók miatt is-ez van.
Az meg hogy nem érinti az intelt az otthoni felhasználók esetleges elpártolása szvsz elég szomorú, mástrészt meg nem hiszem, hogy igaz, különben nem nyomnának ki annyi celeron, meg egyébb ramany cpu-t ócsón...
Amúgy volt intelem is, és szerettem, király volt, de mostanság csakis AMD-t vennék, persze csóró vagyok He-he -
Horbal
őstag
Hát azért má nem az van, hogy mindenki INTEL de menő, meg de jó aztat veszek jó drágán, mert AMD az ratyi, persze a nagy gépgyártók ezt veszik meg teszik a gépeikbe, nem mintha olyan jó lenne, de egy irodai deszktopnak tök mindegy, aki meg kraftot akar az elgondolkodik...szvsz INTEL biznisz kicsit kevésbé megyeget manapság
-
Horbal
őstag
Na vaze most melyik sarokba sz@rjak, hogy el ne lopják...
Intel, Májkroszoft ingen überbrutálul hülyítik a népet:Y
Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged