Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci_
tag
Nem csak egy jeloles volt/van rajta, hanem 3, de en spec nem arrol beszeltem, hogy nekem nagy problemat okozott volna, hanem arrol, hogy szerintem hulyen volt megoldva. Pl volt olyan szerencsetlen modon megoldott kabel, aminek ugyebar jeloles vegett be volt ragasztva az egyik luka, de mivel nem minden alaplapon volt kiszedve az az egy pocok, ami be volt ragasztva a kabelen ezert igy hasznalhatatlan volt az egesz, es vehettem volna uj kabelt, ha nem keresek elo egy szoget es nem utok ra egy pici lukat, hogy felmenjen. Aki nem ert hozza az termeszetesen bizonyos kabeleket bizonyos lapokra gond nelkul forditva is fel tud dugni vagy az elozo emlitett esetben valoszinuleg letorne az alaplaprol a pockot, ami nem is gond, mert nincs ra szukseg, de azert megsem egy celszeru dolog.
Persze jogosan lehet mondani, hogy aki nem ert hozza, az ne szereljen gepet es igazat is adok ebben.
Amiota gepekkel foglalkozom [~14eve], azota szerintem talan 1-2 kabel problemam volt, es az is pl azert, mert veletlenul beleejtettem a csavarhuzot egy P-ATA kebelbe es 1-2 szalat elszakitott vagy hasonlo idetlen esetek...S-ATA-val szerencsere meg egy sem.
-
Marci_
tag
Nekem pl az nem tetszik benne, hogy nehany kevesbe minosegi kabel nem pattan ben a helyere, es ha turkalsz a gepben, akkor siman lehuzodik. Annyiban elorebb jutottunk, hogy nem igazan fogjak forditva feldugni, mint a PATA szabvany csatiknal, de szerintem pl az USB ebbol a szempontbol sokkal szinvonalasabban van megtervezve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest