- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
-
udvari
tag
hm a stilusom olyan amilyen de te meg mitől vagyt olyan biztos hogy az alaplap a bugos ?????
belepróbáltad ugynazt a hardvert más lapba vagy csak huzogatod az orrod ha valaki arra merészel következteteni hiogy sok lama vett ilyen lapot mert olcso !
mert én az ocworkbenchen azt latom azok is ilyent vettek akik sose szereltek gépet stb meg egy win98-at sem tud felrakni ill biost se tud updatalni stb stb stb.
odaírtam barátom hogy nem bántásként mondom ha mellre szívtad úgy köll neked.
Én fenntartom ha idehozod a gépet és ha én lövöm be 100% san fog műxeni hiba nélkül.
apropó a memtest2,86 prg hiba nélkül fut ?
mert az igaz ha bizomyos ram bizonyos rev alaplapba bizonyos processzorral nem kóser de nem kóser a via meg az amd chipsetben sem !
tehát én addig nem használok gépet amíg be nem lövöm és ugyi az ecs laphoz minden info ill szerviz megvan hogy hibátlanul és stabilna fusson a többiek pedig ott tartanak ha a hiba létezik nem is tudják orvosolni
pá :DDD -
udvari
tag
aha azt akkor nekem miért nem csinálja ?????
én is ilyen hálón lógog azt bőven másolok gigákat azt gond egy szálse !
meg cad-ezek meg divx meg 30 giga uhaarc-os állományt tömirítettem mint az állat azt ez a gép mióta meg van a létező legstabilab pedig én nem gagyi lapokar használtam sose !!!
asus p1 aztán gigabyte dual aha2940 uw -el abit bh6 most meg ez.
Guestkém mond neked az intel meg az smc hálókártya valamit ????
no barátom használjál olyant azt nem lesz gondod.
De amiket írsz nem bántáskény mondom lamaságra enged következteteni.
ugyi nem dosnavigátorral másoslod a filéket vagy valami hasonló förmedvénnyel :DDD
nem tünt fel hogy a több százerel eladott lap közül senkinél nincs ilyen hiba csak nálad.
még hogy komoly munka ehe :((
gigabyte
Aktív témák
Hirdetés
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest