- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Kriza
őstag
Az Intel már akkor is processzorokat gyártott, amikor az AMD-nek csak a K6 sorozatra - meg elődeire - futotta. És az a gyanúm, hogy ha egyszer tönkremegy az AMD (elképzelhető), az Intel akkor is a félvezetőpiac első helyezettje lesz.
Én sem szeretem egy-egy húzását az Intelnek (pl.:valahogy mindig elérik, hogy az új procihoz új alaplap kelljen) de én szivesebben vennék P4-et. Viszont AMD-t veszek, mert erre futja :O :O :O (hol kapnék én 2,4GHz-s P4-et 18eHUF-ért???)
Egyébként szerintem is butaság egymást azért fikázni, hogy ki milyen gyártót favorizál. Azt kell nézni, hogy az Intel és az AMD eddig mit mutatott fel. Ez alapján az Intel vezet (ne csak az elmúlt 2 évet nézzük!)
Most már én is csak azt tudom mondani: kíváncsian várom az ATHLON64-et.
Lehet, hogy utánna már nem kell majd ilyen vitákat nyitni. Lehet... -
Kriza
őstag
Csak hát nem rajtad múlik!
Ha lenne pénzem én is inkább P4-et vennék, mert jobban bízom benne.
Meg ez a nagy részesedés szerintem a nyugat-európai, amerikai piac miatt van. Azt sem szabad elfelejteni, hogy az Intel a legnagyobb félvezetőgyártó, és nem csak processzorokat (nem csak P4-et), hanem gyakorlatilag MINDENT gyárt, ami mikrochip.
Egyébként szerintem is csak egy tollvonás lenne az Intel vezetőinek kétvállra fektetni az AMD-t (ami viszont a processzorokból tartja fenn magát) -
Kriza
őstag
válasz
gericooper #18 üzenetére
Akkor nemsokára a 2600+ ára látványosan lezuhan! :DD
-
Kriza
őstag
Akkor lehet, hogy érdemes lenne várni... ?!
-
Kriza
őstag
Tényleg jó lenne tudni, hogy mikor érezhető ez az árcsökkenés kis hazánkban. (Mármint a szokásos áresésnél nagyobb mértékű esés)
Én is most akarok procit venni, de nem valószinű, hogy 2 hétnél tovább várok rá. Asszem úgysem érdemes. :(
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged