- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
A hírben szereplő kétmagos Opteronok nem mennek alacsonyabb órajelen, mint eddig. 1.8-2.4GHz-en mennek. Ha jól tudom a P4 XE sem megy alacsonyabb órajelen. Szerintem csak a mobil procik fognak majd. De abban igazad van, hogy a dualcore-t egyetlen játék sem használja ki. Igazából még a 64bitet se nagyon, 1-2 játéknak van csak 64bites verziója.
atus33: az A64 2800+ és a P4 2.8GHz között van 10k különbség árban.... a 2800+ kb 2k-val drágább kiskerben a 2.93GHz-es Celeron D-nél.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #28 üzenetére
Jól tudod. Nem tudom, később biztos változik majd ez, de egyenlőre a sima dual P4 nem rendelkezik majd HT-vel.
-
Dilikutya
félisten
Ezzel most az AMD megint nagyot szakít. Az Intel hiába hozta ki előbb a kétmagos processzorait, az Extreme Edition-nek az ára miatt az asztali processzorok piacán nem nagyon van kereslete, ráadásul játékosoknak szánt processzor, ahol ugye a dualcore-nak egyenlőre semmi jelentősége. Az AMD meg szépen tovább terpeszkedik majd a szerverpiacon, ahol az Intelnek még sokáig nem lesz hasonló megoldása. Ráadásul nemsoká az asztali processzoraik is megjelennek, nem tudom, az Intel mikorra időzíti a földi halandóknak szánt procikat.
Örvendetes hír, hogy az új processzorok nem igényelnek új hűtést, új alaplapot, ami ugyebár az új Pentiumokról nem mondható el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest