Aktív témák
-
Zsef
tag
Én nem úsztam meg az ATI-effektet, mer októberben még elég szegényes volt az ATI driverkínálata. De a mai driverek esküszöm jobbak mint az Nvidiáé! Van néhány Gefis haverom azok küzdenek rendesen az Nvidia driverekkel.
A mai napra már egy teljesen elégedett 9700 használó vagyok
Hajrá ATI!!! -
Zsef
tag
Nekem egy BBA 9700PROm van már október óta. Semmi bajom nem volt vele, tökéletesen működik XPvel. Az ára kicsit húzós volt annak idején de erőt vettem magamon.
Egyébként a driver a Catalyst, a 3.1-eset letöltheted a www.ati.com-ról.
Szépítgetést gyorsítgatást egyszerűbb szerintem ha magadnak kísérletezed ki, kárt nem tehetsz vele. A Catalyst mellé ne felejts el letölteni egy Control Panelt, itt végetheted a szükséges beállításokat. Sok szerencsét!!(a neten biztos lehet valamit találni a finomhangolgatásokról, de nem biztos hogy az a legjobb megoldás, én saját magam szarakodtam vele, és rá is jöttem mindenre)
Aktív témák
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- új LG UltraGear OLED 45GS95QE 45 240Hz WQHD+
- LG UltraGear 27GN800 (IPS/2K/144Hz)
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest