- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
Vaktyuukk
csendes tag
Polika, ennyire nem lehetsz elnyomott..:) visszaterve a kartyara, muszaki beallitottsagu vagyok kocsik, kutyuk minden menniysegben, bar a szamitogep kivul, belul csak mostanaban kezdett el erdekelni es laikus szemmel ugy ereztem nekem ez kell:) Remelem, hogy 100ban meglesz igeret van ra.....
-
polika
senior tag
készül már nforce4, via k8t890 és a sis is az a64 pcie-s kártyákkal szóval itt nem csak a videokaresz gyártók a ludasok hanem egyszerűen az ipar próbálja bevezetni az új szabványt mint ahogy volt ISA, PCI, AGP..most majd egyéges lesz minden nem lesz két féle protokol, hanem csak pcie 1x, 2x, 16x stb ez végül is tök jó remélhetőleg hosszú távon ez aztjelenti hogy nem lesz northbridge/southbridge hanem csak egy nagy chip ami kezeli pcie, sata, hálókaresz, 5.1 hang legalábbis egy a64-es rencerben ahol a memória vezérlés hálistennek már a prociban vannak és akkor lesznek ócsó deszkák ha minden igaz
-
Loretto
veterán
többet fox tudni róla ha majd ott jársz kanadában a cégnél.addig meg ''sajnos ez van ezt kell szeretni'' szindróma marad.
amugy ugyérzem sokat fognak érni azok a 478-as(915) lapok ami pci-e-sek lesznek(csak ne ddr2-vel).minden nekik dolgozik, de föleg a karigyártók.
[Szerkesztve] -
polika
senior tag
azt még megértem hogy férfiszemmel egy ilyen kártya miért szép, de te miért találod ezt szépnek? vagy ha akarod úgy kérdem hogy te mire lősz ezzel? mnapság már unnéz ki hogy nekünk szegény férfiaknak az ''előjogaink'' egyre csak nyirbálódnak, azthittem volna hogy még mindig a férfiak privilégiuma hogy összevissza lövöldözzenek doom-ba és iszonyún széjjel henteljék haverjaikat ha úgy adódik, de hol vannak már azok az idők, mos már akár egy jöttment vaktyúk is agyonlövöldözheti a remegő kis testünket... :(
-
rudi
nagyúr
Hát ezen csak széttárni tudom a kezemet vagy vakargatni a fejelemet... Hát ezek a kanadaiak ennyire az OEM gyártók seggét nyalják?! X300, X600 és most X600 AIW. Lehet, hogy csak én nem látom mennyire jó és elterjedt ez a PCI express...?
-
t-shirt
veterán
miért pont az X600 :F
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest