- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
marcee
addikt
Tudom, hogy nem teljesen tartozik ide, de azért leírom:
Napokban próbáltam új mixed drivereket az nforce2-höz, nem jött be, uninstall közben úgy kinyirta a Gf2MX driverét, hogy vissza sem tudtam tenni (valami inf hibát csinált). Ezesetben jobban jártam volna Ati kártyával, nevetséges! -
marcee
addikt
Amúgy lehet, hogy a nVidiának egy termékciklust ki kéne hagynia, és kb 1 év múlva előjönni egy minden szempontból jó és korrekt kártyával.
Én abban reménykedem, hogy tavaly ilyentájt leesett nekik a tantusz, hogy szopos az nv30 és esélyük sincs a toldozgatásával az ati elé kerülni és ennek megfeleően, remélhetőleg más csapattal kezdtek neki az nv40-nek _már_rég_!
A féléves termékciklus tényleg durva volt, bár félidőben soha nem jött vadi új kártya akkor sem, de a kora tavasz eséllyes lehet mindkét részről, addigra mindkét csapatnak 1-1.5 éves lesz az előző fejlesztése.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest