- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Azt ne tessék elfelejteni, hogy a PCI-nél a kártyák OSZTOZTAK az elméleti 133 MB/s-en de már az egyszeres PCI-E is 200 MB/s is csomagkapcsolt és szinte az egész átviteli sávszélesség elérhető minden egység számára. Amúgy megnézném én azt a hangkártyát, aminek nem elég a 200 MB/s...
Az 8×AGP max. 2,1 GB/s-et tud a VGA felé (kb. PCI-E ×8) és 500 MB/s-et a VGA felől a chipsethez (kevesebb mint PCI-E ×3). Ha figyelembe veszed, hogy a PCI-E × 16 az nagyjából 3,2 GB/s és lehetséges a PCI-E × 32 is, ami már 6,4 GB/s-et tud, ami kb annyi mint a Radeon 9600 memóriasávszélessége, akkor reális lehet akár egy rendszermemóriából PCI-E-en keresztül táplálkozó integrált VGA is! -
rudi
nagyúr
válasz
PH! daemon #64 üzenetére
Megnézem majd a topicot, de szerintem nem célravezető két 80-100 W környékén fogyasztó magot egyberakni és az Intel bejelentette, hogy leáll ezzel az MHz hajhász HyperTransport módszerrel. Ezért is kellett a CPU-k átszámozása, hogy a júzerek ne lássák majd, hogy biza az új procik ''lassabbak''.
-
rudi
nagyúr
Hát ez a cucc az ami nem mindegy! Ha akarom hal, ha akarom megy mint állat! Egy ideje (Mod-tech 3) én is szemezgettem az Antec Aria dobozzal, amit Raymond korábban linket és most már tudom is mi kell bele
Ha megy mellé egy 6600GT akkor még annyira hűdedrága sem lesz.
Szerintem éppen ez a félelmetes az Intel mostani állásában, hogy elvileg ezek a mobil magok lesznek a következő generációs procik, legfeljebb ketten egy tokozásban. Nem féltem én az AMD-t, de ha ezek a huszonpár wattos procik szólóban celeronként és párosával (ki tudja talán négyesével is...) egy tokozásban P-akármennyiként bejönnek a piacra akkor... Ehh mégsem veszek tavasszal A64et...!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest