- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigga
aktív tag
Egész pofás kis cucc, ha négy éve olvastam volna ezt a posztot egyből könnyebben választottam volna házikót.
-
Guruka
senior tag
Kicsi, aranyos, jó áron van, már csak meg kellene venni.
-
Ptech
addikt
''Szerintem pont annyira nevetséges mint az ha belül van, vagy a kék ledek, vagy a neonfény, vagy a plexioldal, vagy akármi más (sőt, ez utóbbiak szerintem sokkal nevetségesebbek). Ha valaki ezen röhög, az magát minősíti, ha a tulaj pedig e miatt rosszul érzi magát az csupán azt jelzi hogy rosszul választott gamer-társakat, szvsz.''
Szerintem is így van, nem kell mindenképp karácsonyfát csinálni a PC-ből. Lanparty meg azért van, hogy játsszon az ember, nem hogy csodálja a villogó biszbaszokat. Egy ideig jópofa, meg ''jéé, világít'' effektus, de hamár a szvárvány minden színében villog, az egy kicsit gyerekesen néz ki, SZVSZ.
-
Raymond
titán
Itt van meg par kep:
[link] -
Yaye
őstag
A lan-party gép lényege az volna, hogy megcsodálják a többiek?!
Na nehogy már.
Nem fogom, ugyan mi a nevetséges azon hogy a táp kívül van? Szerintem pont annyira nevetséges mint az ha belül van, vagy a kék ledek, vagy a neonfény, vagy a plexioldal, vagy akármi más (sőt, ez utóbbiak szerintem sokkal nevetségesebbek). Ha valaki ezen röhög, az magát minősíti, ha a tulaj pedig e miatt rosszul érzi magát az csupán azt jelzi hogy rosszul választott gamer-társakat, szvsz.
Ami a szállíthatóságot illeti, nekem az első képen oldalt-fölül látható vörös idom pont egy fogantyúnak tűnik (lehet hogy tévedek, látni kéne élőben hogy alkalmas-e rá). De ha nincs fogantyú, az sem lehet tragédia, elvégre a gép kézben való szállítása még lanparti esetén is minimális (hacsak valaki nem végig kézben kívánja szállítani a gépét otthontól a partira, de asszem ez nem épp jellemző).
Az ára nem vészes ha a táp is benne van (a cikk erre csak ködösen tér ki. [''a gyártó 12 cm-es ventilátorral ellátott tápegységet kínál, illetve javasol''). Lehet hogy van ennél néhány ezressel olcsóbb kuckó is, de a gamer konfignál nem az a pár ezer ft fog fájni, azt hiszem.
-
Pontosan ezt mondom én is, mert nincs hordozója ennek az AOpen házikónak, ami megnehezíti a szállítást. A kilógó tápon, meg tényleg röhögnének a srácok...
Üdv,
Vikthor -
Pundit
tag
nekem egy dolog nem tetszik:
-a hordozhatósága nincs megioldva nemúgy mint pl a QPACKnál, ennyi erővel egy sima midi tornyot is használhatnék
-a másik hogy kicsit túl fényezett (SZERINTEM), vagyis nagyon érzékeny lehet az a festés
de amúgy szép -
FlasH-BacK
senior tag
A tápnak talán nem oylan nagy gond, ha meleg levegő megy át rajta egy bizonyos határig. mondjuk egy gamer pc által felhevített levegő (50fok körül), már nem biztos hogy olyan egészséges. De azért szerintem a tápnak a levegő kifújásában kell részt vennie, nem a befújásban.
Mondjuk nekem ez az egész ''lanparty-s gép barebone házban'' elgondolás kicsit ellentmondásos. Már csak a mAtx szabvány miatt is. -
_cirmos_
őstag
a cím alapján arra gondoltam, hogy a tápot teljesen kivették a szellőzési rendszerből, sajnos nem így történt. már rég óta gondolkozom azon, hogy a tápot - a hagyományos elrendezéshez képest - el kéne forgatni 180 fokkal, hogy az alsó ventilátor felülre kerüljön, és felfelé tolja a levegőt: a meleg amúgy is felfelészáll, ráadásul nem a proci által felfűtött luftot kéne kivinnie, hanem csak a táp saját melegét. innentől kezdve lehetne szépen játszogatni a belső elrendezéssel, procinak nagy pexicsatorna stb.
ennek a háznak megvan az az előnye, hogy a táp oldala közvetlenül érintkezik a külső levegővel, így kevésbé melegszik át. ezenfelül nem sok előnyét látom a dolognak, bár mindenképpen érdekes az elgondolás. -
Zoltán
őstag
Szerintem is baromság, hogy kívülre került a táp. Így a Lan-parti gép lényege veszik el:
1. Hogynéz már ki? Ha már ennyi pénzt beleöl valaki a Lan-partyra hurcolt gépébe, akkor azt csodálják már meg a haverok, ezen a kilógó tápon csak röhögnek majd.
2. Pont a könnyű hurcolászás előnye veszik így el, a táp beleakad a hátizsákba, vagy akármibe ha kézben viszed, nagyon kockázatos így, főleg, hogy pont a táp, egy kényes alkatrész. -
kovy79
őstag
Tényleg csinos ez a ház, de az a táp...
Kicsit öszvérmegoldásnak tünik.
Kit érdekelne, ha az oldala mélyebbre nyúlna kb 5 centivel (értsd: teljesen sík hátfal)? -
Alkarcsont
senior tag
válasz
Scae [Edgar] #8 üzenetére
Ha jó hűtőt raksz a procira, az nem engedi melegedni annyira, hogy tűzforró levegő jöjjön le róla, másrészt két oldalt a házba jön szépen befele a friss levegő!
-
Scae [Edgar]
tag
A táp nem fog megsülni a forró levegőtől amit a prociról szív le? Dede.
-
válasz
Alkarcsont #6 üzenetére
Csá!
Én az Aspire X-QPACK 420W PFC-s táppal vettem bruttó 25k volt az ára, ami sztem qrva korrekt. Azért jó ez, mert nem vagy rákényszerülve arra, hogy gyári alaplapot vedd meg hozzá, hanem olyat veszel bele amilyet akarsz. Az én konfigom ilyen lesz nagyjából az Aspire házamban: 3500+, Gigabyte K8NMF-9, 2x512 DDR400, X800XT vagy X850XT, NEC 4551, Toshiba DVDROM és egy SB Audigy 2 ZS. Kicsi a bors de erős...
Üdv,
Vikthor -
Hali!
Hát nekem az a véleményem, hogy ez elég barbár megoldás, hogy a táp kint van, nem szép egyáltalán, nem egy elegáns megoldás. Amúgy az Aspire X-QPACK-ba belemegy a sima Zalman 7000-es CPU cooler. Az is fontos, hogy jól szerelhető legyenek ezek a házak. Én ha tehetném az Aspiret választanám, mert esztétikusabb. Azért ez sem rossz, csak vannak hibái.
Üdv,
Vikthor -
anulu
félisten
régen volt olyan, h egy ház ennyire ne tetszen... túl csili-vili szvsz.
-
rudi
nagyúr
Húha, ez brutális! Ha jól látom a HDD rezgéscsillapítását és szellőztetését sem felejtették el. Az Aspire X-QPACK-val ellentétben ebbe jó nagy processzorhűtő is befér. A táp elhelyezése szerintem nagyon ötletes, mondjuk én passzív táppal és nagy vetilátoros CPU hűtővel próbálkoznék (remélem, nemsokára próbálkozhatok is majd
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest