- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Letiltás - hogy is van ez?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pontosan ezt mondom én is, mert nincs hordozója ennek az AOpen házikónak, ami megnehezíti a szállítást. A kilógó tápon, meg tényleg röhögnének a srácok...
Üdv,
Vikthor -
válasz
Alkarcsont #6 üzenetére
Csá!
Én az Aspire X-QPACK 420W PFC-s táppal vettem bruttó 25k volt az ára, ami sztem qrva korrekt. Azért jó ez, mert nem vagy rákényszerülve arra, hogy gyári alaplapot vedd meg hozzá, hanem olyat veszel bele amilyet akarsz. Az én konfigom ilyen lesz nagyjából az Aspire házamban: 3500+, Gigabyte K8NMF-9, 2x512 DDR400, X800XT vagy X850XT, NEC 4551, Toshiba DVDROM és egy SB Audigy 2 ZS. Kicsi a bors de erős...
Üdv,
Vikthor -
Hali!
Hát nekem az a véleményem, hogy ez elég barbár megoldás, hogy a táp kint van, nem szép egyáltalán, nem egy elegáns megoldás. Amúgy az Aspire X-QPACK-ba belemegy a sima Zalman 7000-es CPU cooler. Az is fontos, hogy jól szerelhető legyenek ezek a házak. Én ha tehetném az Aspiret választanám, mert esztétikusabb. Azért ez sem rossz, csak vannak hibái.
Üdv,
Vikthor
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogyan tuningold a PC-det, hogy a maximális teljesítményt hozd ki a játékodból
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest