- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordX
veterán
Ha nem raid módban használod (-> Bios) a beépített vezérlőt nem kell driver. (Akkor szabvány IDE vezérlőnek látszik softverből)
A Vista telepítő meg elfogad pendrive-ról drivert. (Vagy CD-ről, mindegy, be kell tallózni a szokásos módon) Mondjuk nem próbáltam, de az ablak az ott figyel. -
Qwarc
csendes tag
hát akárhogy zoomoltam nem láttam azt a +csatit ami a cikkben szerepel
nem erről a laprol lenne szó:
[link]
[Szerkesztve] -
Ősember
őstag
20+8 + 4 pines tápellátás?
-
as_Rock
őstag
Nincs dvi
Az integrált vga minek is fele meg? (nem bííírom már követni ezt a sok hülye elnevezést) -
kagyula
aktív tag
Szimpi lenne, ha lenne egy kis tartaléka FSB-ben, de valószínüleg az int.vga miatt itt sem lehet szó tuningról (tudom, nem tuningra készült), pedig szívesen lecserélném a házam valami kisebbre.
És hát a floppy csati is hiányozna, mivel most upgradeltem a régi 1,44 NEC- helyett egy 2,88 -as Sony meghajtót. -
Vistaboy
veterán
Szerintem is ideje már a régi technológiák leváltásának (Floppy, IDE), csakhogy pl. az újabb chipset-eknél még egy ideig kelleni fog valamiről beadni pl. a RAID-driver-t, mert a Vista sem fogja majd őket ismerni. Esetleg ha pendrive-ról elfogadná a windows-telepítő...
IDE-eszköz pedig már most is csak a DVD van a gépemben és tuti hogy lecserélem végre azt is SATA-sra. -
venember83
nagyúr
m-ATX-kent szimpatikus, marcsak az ara kell barati legyen
-
Nyah! jönnek a Floppy és PATA mentes nyákok... kiváncsi leszek mikorra ''terjednek el''...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Háztartási gépek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest