- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordX
veterán
Ha nem raid módban használod (-> Bios) a beépített vezérlőt nem kell driver. (Akkor szabvány IDE vezérlőnek látszik softverből)
A Vista telepítő meg elfogad pendrive-ról drivert. (Vagy CD-ről, mindegy, be kell tallózni a szokásos módon) Mondjuk nem próbáltam, de az ablak az ott figyel. -
Qwarc
csendes tag
hát akárhogy zoomoltam nem láttam azt a +csatit ami a cikkben szerepel
nem erről a laprol lenne szó:
[link]
[Szerkesztve] -
Ősember
őstag
20+8 + 4 pines tápellátás?
-
as_Rock
őstag
Nincs dvi
Az integrált vga minek is fele meg? (nem bííírom már követni ezt a sok hülye elnevezést) -
kagyula
aktív tag
Szimpi lenne, ha lenne egy kis tartaléka FSB-ben, de valószínüleg az int.vga miatt itt sem lehet szó tuningról (tudom, nem tuningra készült), pedig szívesen lecserélném a házam valami kisebbre.
És hát a floppy csati is hiányozna, mivel most upgradeltem a régi 1,44 NEC- helyett egy 2,88 -as Sony meghajtót. -
Vistaboy
veterán
Szerintem is ideje már a régi technológiák leváltásának (Floppy, IDE), csakhogy pl. az újabb chipset-eknél még egy ideig kelleni fog valamiről beadni pl. a RAID-driver-t, mert a Vista sem fogja majd őket ismerni. Esetleg ha pendrive-ról elfogadná a windows-telepítő...
IDE-eszköz pedig már most is csak a DVD van a gépemben és tuti hogy lecserélem végre azt is SATA-sra. -
venember83
nagyúr
m-ATX-kent szimpatikus, marcsak az ara kell barati legyen
-
Nyah! jönnek a Floppy és PATA mentes nyákok... kiváncsi leszek mikorra ''terjednek el''...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest