- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordX
veterán
Ha nem raid módban használod (-> Bios) a beépített vezérlőt nem kell driver. (Akkor szabvány IDE vezérlőnek látszik softverből)
A Vista telepítő meg elfogad pendrive-ról drivert. (Vagy CD-ről, mindegy, be kell tallózni a szokásos módon) Mondjuk nem próbáltam, de az ablak az ott figyel. -
Qwarc
csendes tag
hát akárhogy zoomoltam nem láttam azt a +csatit ami a cikkben szerepel
nem erről a laprol lenne szó:
[link]
[Szerkesztve] -
Ősember
őstag
20+8 + 4 pines tápellátás?
-
as_Rock
őstag
Nincs dvi
Az integrált vga minek is fele meg? (nem bííírom már követni ezt a sok hülye elnevezést) -
kagyula
aktív tag
Szimpi lenne, ha lenne egy kis tartaléka FSB-ben, de valószínüleg az int.vga miatt itt sem lehet szó tuningról (tudom, nem tuningra készült), pedig szívesen lecserélném a házam valami kisebbre.
És hát a floppy csati is hiányozna, mivel most upgradeltem a régi 1,44 NEC- helyett egy 2,88 -as Sony meghajtót. -
Vistaboy
veterán
Szerintem is ideje már a régi technológiák leváltásának (Floppy, IDE), csakhogy pl. az újabb chipset-eknél még egy ideig kelleni fog valamiről beadni pl. a RAID-driver-t, mert a Vista sem fogja majd őket ismerni. Esetleg ha pendrive-ról elfogadná a windows-telepítő...
IDE-eszköz pedig már most is csak a DVD van a gépemben és tuti hogy lecserélem végre azt is SATA-sra. -
venember83
nagyúr
m-ATX-kent szimpatikus, marcsak az ara kell barati legyen
-
Nyah! jönnek a Floppy és PATA mentes nyákok... kiváncsi leszek mikorra ''terjednek el''...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Viccrovat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged