- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtG
aktív tag
Na igen. És ez a durva, hogy egy csomó infós kollégámtól megkérdezném milyen proci a Core 2, sztem azt sem tudná melyik bolygón van. Van akinek nem illik tudnia persze. De azért akinek illik tudnia és nem tudja, az már szégyen szerintem.
Bementem egyszer a helyi sztech boltba. Előttem volt egy vevő. Mondja:3D-s gyorsítót szeretne venni. Azt mondja az eladó: Olyan nekünk nincs. Erre megjegyeztem: Videókártyát szeretne venni. Erre az eladó: Ja, az van. Levett párat, kibontogatta, és mondta, hogy ő ezt venné, mert olyan szép. Azt hittem beszarok.
Mikor megvettem a Core 2-esemet, megkérdezte, hogy miért olyat veszek, van 3,6-os processzor is. No comment... -
AtG
aktív tag
Utaztam egyszer a vonaton. Volt egy 40-50 éves fazon, aki telefonon adta az instrukciót a boltosnak, hogy milyen procit akar. Egy Socket478-as Pentiumot akart venni, de szerencsétlen ezt hajtogatta folyton. ''Nekem Intel kell, nem Celeron!'' Hát ennyi, én meg röhögtem magamban. És tényleg igaz az is, hogy egy csomó árlistán P4 Celeron-os konfigokat lehetett megvásárolni. Iszonyat!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest