- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
SPuD
csendes tag
Ati TV WONDER nevu kulon tunerkartyait magyarorszagon hol lehet vasarolni?
-
JulWCZar
senior tag
SZVSZ szerintem ez a legolcsóbb pillanatnyilag gyártott chip, ami köré AIW építhető, innen a kártya létjogosultsága.
-
Keitaro
addikt
Én már csak az árra vagyok kiváncsi :]
Elég alacsony áron versenyképes lehet, de mondjuk én abból indulnék ki, hogy AIW Rad9000Prok vannak kb 32-40 nettó környékén szóval szerintem saccra ez a huszasok teteje lesz -
eddie303
őstag
Ez jó az ATI-nak, mert így még el tudja adni jó drágán a nyakán maradt 9200-as chipeket :)
-
koviz
csendes tag
AIW Radeon általában SP-DIF kimeneten keresztül (digitálisan) támogatja a DD5.1-et, alapban. SB Live 5.1-emmel ez még a mai napig nem sikerült. Pedig BBA Radeon 8500 itt figyel a gépben. (AIW nélkül, sajnos)
-
Jaq
tag
válasz
Andrew Boy #6 üzenetére
jaja... minipc-t alatolva tv alatt-mogott-folott eldugva tokeletes, raadasul passziv hutes hutes miatt meg csendes is.
-
Andrew Boy
csendes tag
Az AIW-k mindig is pöpec kis cuccok voltak. Van is itthon 2 régi, fater munkahelyén leselejtezték őket, mi meg elhoztuk. A 2D képe gyönyörű, a TV tuner része is nagyon profi, aki nem gámázik, annak ez bőven jó, pl. házimozi géphez, ahogy Den is említette.
-
törölt tag
Ez az ''alacsony ár'' beharangozás engem mindig felspannol, aztán kiderül, hogy az az alacsony nem is olyan alacsony... Nekem a fő baj az integráltsága, sokkal jobban lehet járni szvsz egy általam választott video, és egy általam válaszott tvtuner kártyával. Ja és a tv tunerek többsége távirányítós...
-
tildy
nagyúr
Kiváncsi leszek mekkora lesz rá a kereslet.SZerintem nem kéne ilyen kártyát kiadni, vagy ha igen, akkor nem 9200-s néven:(
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Revolut
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Sapphire R7 250 1GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest