Új hozzászólás Aktív témák
-
-=shitty=-
aktív tag
persze igazad van! tom hogy nagyon drága én is húztam a számat rendesen! de ezért az árért egy naggyon tuti kis karit kapsz! ezt én garantálom!
lehet hogy lejjebb megy az ára mint mindennek csak az mire olyan árban lesz hogy megvehető lesz az átlag felhasználónak addigra hmm lehet hogy elavúlt lessz má!
vagy lesz újjabb AGP-s csoda mit tom én 7900-széria! de jó is lenne!
nah és akkor lehet hogy ez lessz az a széria ami ilyen drága lesz!
ÜDv: -
-=shitty=-
aktív tag
Jah ebben igazad van én sem a karok pci-e re de ha AGP-be gondolkodik az ember akkor már inkább 7800GS szerintem úgy érzem ez a kari kőzelébe sem ér! 7600GT már adok egy kis eséjt!
u.i: a hűtője sem tűnik valami brutálnak a Gigabyte vagy alúlméretezte ezt a karit a hűtőjével vagy alapból ennyit tud (kis hűtő is megteszi!)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest