Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
Nyugi, nem kell messzire menned:
Westlake tuningjai topic
Személy szerint még nem láttam 333Mhz alapórajelet szinkronban hajtott DDR-el léghűtéses A64-nél, de szívesen megnézném ha mutattok, kíváncsi vagyok én is, hogy mennyire kellett túlhajtani az összmagórajelet a visszahajlás korrigálásához.
Más: Persze azt a hírt amin ez a cikk is alapul nem veszem készpénznek, mert akkor fogjuk megtudni pontosan milyen lesz az M2 proci, ha már kijött.
De jelen információk alapján arra lehet következtetni, hogy nem lesz architektúra módosítás (XBAR és L2 cache jellemzők változatlanok maradnak) csak az IMC változik, akkor pedig megmarad a teljesítményvisszahajlás is olyanak, amilyen eddig is volt. 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xbox Series X|S
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Horgász topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Westlake tuningjai topic
De jelen információk alapján arra lehet következtetni, hogy nem lesz architektúra módosítás (XBAR és L2 cache jellemzők változatlanok maradnak) csak az IMC változik, akkor pedig megmarad a teljesítményvisszahajlás is olyanak, amilyen eddig is volt.