- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
Aktív témák
-
rog
addikt
van olyan tulajdonság ami valakinek hátrány, másvalakinek meg előny.
számomra pl előny. hogy egy ilyen cucc (úgy mint némelyik barebone is) nyugodtan lehet része bármelyik nappalinak. nem úgy mint egy asztali gép, ami 5-6m3-at bizots kisajátiít a szobából. a hagyományos megoldásokkal szemben még az is előny, hogy egy ilyen gépet kb fél perc alatt lehet elpakolni a szekrénybe, fiókba, vagy épp a hordtáskába. tehát nagyon nem is muszály neki fix helyet kialakítani a lakásban. ha szükség van rá, az ember előkapja, ráteszi a az író/dohányzó/étkező asztalra vagy ahová éppen jól esik.
vagy akkor is jól jön ha ugye másik lakásokban is kell használni ugyanazt a gépet.(az enyém ilyen) akkor is behozhatatlan előnyt jelent, hogy nincs kábelrengeteg, meg 8kg-s monitor. azt meg én nem tartom hátránynak hogy nem bővíthető a gép. én az utóbbi 15 évben még sose bővítettem gépet. mert amire elkerülhetetlenné vált a bővítés, addigra annyira megváltozott a világ hogy az utolsó csavarig ki kellett cserélni a gépet. úgyhogy valszeg így lenne ez ha laptop helyett barebone-t vagy újból miditornyba épített gépet vennék.
viszont egy hátrány ami nagyon zavar van... 2-3x annyiba kerül egy ilyen laptop mint a vele egyenértékű masinákhoz képest..
dehát mondom: van olyan tulajdonság ami valakinek előny, másvalakinek meg hátrány...
:) -
rog
addikt
válasz
Dalai Láma #3 üzenetére
nekem meg pont egy ilyesmi lenne végre a jó megoldás.
(csak skót vagyok és sose fogok venni :) )
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android játékok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Latitude 5440 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU, 1 év
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU,1 év
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14" FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged