- Apple Watch
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
ééértem, köszönöm a válaszokat, sajna mostanság kicsit elrohant mellettem ez a processzoros-alaplapos téma. Megint napokat kellene egyfolytában olvasással töltenem különböző szaklapok hasábjait olvasva, hogy naprakész legyek a témában... :)
Valahol az nForce 2 tájékán akadtam el... :) -
Sick Boy
őstag
Az NF8-on tehát összesen 2 darab DDR foglalat van és nem 2-csatornás a memóriakezelés, tehát nincs dualChanel?
Jól értettem?
Ha így van, akkor ezek szerint Magyarországon nem lesz túl népszerű szerintem, még, ha az ára kedvező is lesz majd, mert a magyar piac nagyon árérzékeny és a kolbik nem fogják megvenni, mert a többségnek nincs pénze egyszerre venni 2 db 512-es vagy egy 1 GB-os mem modult, sokan részletekben 256 MB-os modulonként fejlesztik a rendszerüket (mint én is) vagy nincs igazam? Cáfoljatok meg, ha nincs!
Nekem mindíg azok a lapok voltak szimpatikusak, amelyeken 4 db mem slot van, mert abba részletenként sok RAM tehető, annak idején azért szívtam be az Acorp IntelZX-es lapommal, összesen 2 SD-hely volt rajta és később lett volna lehetőségem 32-es és 64-es memóriák beszerzésére, de nem tudtam volna belerakni, így szívtam tovább 128-cal...
Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Élvezd a maximális játékélményt vadonatúj AMD GAMER Setupunkkal! Rèszletfizetèsi lehetősèg!
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest