- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackWoOd
aktív tag
válasz
Gregorius #14 üzenetére
Aki annyira nem képes, hogy szétnézzen és rátaláljon egy ingyenes víruskergetőre/tűzfalra, az adjon csak szépen érte pénzt.
Végülis, lehet, hogy igazad van, de akit én ismerek és ilyen holmi kellett neki, az szedett magának netről valami ingyenes megoldást.
Sőt, olyan is van, aki inkább 15 naponta újratelepíti a víruskergetőjét, mert annak az ingyenes demo-ja addig müxik. Mondjuk ez csak az ''olyan is van'' kategória, nem általános.
Mindegy, a lényeg: nincs alapuk ''sírásra'', szerintem.
mod.: Az ''akikek én ismerek'' csoporton szigorúan a nem szakmai felhasználókat értettem, akikkel tartom a kapcsolatot ilyen ügyben.
[Szerkesztve] -
BlackWoOd
aktív tag
Szerintem felesleges bárkinek is tartani egy esetleges MS beépített megoldástól vírusírtó/tűzfal ügyben.
Magánfelhasználásra leginkább az ingyenes megoldások az elterjedtek, akinek meg több kell, annak meg adott a lehetőség továbbra is, hogy licenszeljen valami igényihez jobban illőt.
Ez a ''Microsoft Client Protection'' arra lesz épp elég, hogy kicsit visszafogja a nem szakértő felhasználók gépein terjedő kórságokat.
Vállalati felhasználásra (akik eddig is fizettek különböző megoldásokért) majdnem biztos, hogy nem lesz alkalmas.
Szóval: aki parázik (Symantec és társaik), gondolja kicsit át a helyzetet.
(Megjegyzem véleményem szerint a Symantec már nagyon régóta nincs abban a helyzetben, hogy a szoftvereit a minőségük miatt veszik. Egyetlen előnyük a ''sárgaöltönyös'' marketingjük + a rég bejáratott hírnevük, ismertségük (Norton).
Ezt csak és kizárólag a szoftvereikre értem, a hardvereik... az picit más tészta.)
mod.: kicsit átfogalmaztam
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest